Sabé Verpakkingen – voor de grootste keuze in verpakkingsmaterialen van de Vallei

Persoonlijke aandacht voor de klant. Dat staat al ruim 26 jaar voorop bij verpakkingsspecialist Sabé Verpakkingen in Veenendaal. Naast fabrikant van tophoezen voor pallets is het bedrijf dé leverancier van non-food verpakkingsproducten in de Vallei. Bedrijven, winkels en instellingen kunnen er terecht voor alles wat met verpakken te maken heeft. Wat je ook zoekt, Sabé Verpakkingen helpt je verder.

 

Ontdek waar een klein bedrijf groot in is

Sabé Verpakkingen is een kleinschalig bedrijf met de grootste keuze in verpakkingsproducten in de regio. “Omdat we de voorgaande jaren vooral buiten de regio actief zijn geweest, zullen veel bedrijven in de Vallei minder goed bekend zijn met ons assortiment. Wij willen graag dat dit verandert. Vaak kopen ze hun verpakkingsproducten ver weg, terwijl ze het hier eenvoudig om de hoek kunnen bestellen. Wij hebben nog oog voor alles wat er om ons heen speelt en een persoonlijke benadering van de klant staat bij ons centraal,” benadrukt de eigenaar Gerben Veenendaal.

De specialist in verpakkingen is met recht de ondernemer voor ondernemers. Dit blijkt wel uit de manier van omgaan met de klant. Gerben vervolgt: “Je moet wel mee in het vluchtige van deze tijd, maar het hoeft niet zo te zijn dat je dit als bedrijf ook gaat uitstralen. Wij vernieuwen uiteraard, maar onze klanten krijgen nog precies dezelfde persoonlijke aandacht als 26 jaar geleden. Daar komt bij dat wij nog steeds snel en accuraat leveren. Vandaag uit voorraad besteld is doorgaans morgen in huis. Onze klanten zijn daardoor erg trouw. Mocht een verpakkingsproduct niet standaard leverbaar zijn, dan lossen we dat op.”

Klantgerichte oplossingen

“Wij bieden de industrie en detailhandel een actueel en stabiel assortiment waarvan de klant altijd op aan kan. Ook prijstechnisch. We proberen zo innovatief mogelijk te zijn. Vaak is dat moeilijk, want een doos blijft nou eenmaal een doos. De tak waarin we onze creativiteit wel de vrije loop kunnen laten, is het bedrukken van klantspecifieke verpakkingen zoals inpakpapier, cadeaupapier en zakjes, maar ook plakband, dozen, folie en draagtassen. Alles met een eigen uitstraling. Daarnaast zoeken wij de innovatie in milieuvriendelijke verpakkingsalternatieven.”

Optimaal bestelgemak in de webshop

Naast een altijd actueel assortiment besteedt Sabé Verpakkingen veel aandacht aan het bestelgemak. Om dit te verhogen, werd begin 2013 een handige webshop gebouwd door DKGS Grafisch Servicebureau. In de moderne webwinkel zijn duizenden artikelen te vinden op verpakkingsgebied. Van tophoezen, wikkelfolie en luchtkussenfolie tot een onuitputtelijke collectie dozen en inpakpapier. Eigenlijk alles om een product zo goed mogelijk in te pakken. Met één druk op de knop bestel je wat je nodig hebt. Wil je de bestelling afhalen in Veenendaal? Dan verrast de verpakkingsspecialist je met een leuke afhaalkorting.

Auteur: Kiki Koning