Adarte 10 jaar lijsten en kunst

Adarte viert dit jaar dubbel feest. Allereerst vanwege de verhuizing van Kerkewijk 37 naar een groter jasje op Storkstraat 59 in Veenendaal. Het tweede heuglijke feit is het 10-jarig bestaan van het bedrijf dus alle reden voor een feestje.

 

“Klanten profiteren tot en met augustus van een mooie openingsaanbieding met 10% korting op lijsten, maatlijstwerk, glaskunst en Yankee Candle geurkaarsen. Daarnaast ontvangt elke klant een bijzondere, handgekleurde Kuyper gravure”, onthult eigenaresse Ada van Eden-Vlastuin.

Lijstenmakerij en atelier

In het nieuwe pand beschikt Adarte over een showroom en een eigen ambachtelijke lijstenmakerij met keuze uit ruim 2.500 lijsten in hout en aluminium. Ook verzorgt Adarte vakkundige schoonmaak en restauratie van schilderijen en lijsten.

“Ons ruime atelier biedt plaats aan groepen voor het volgen van een schildercursus of workshop acryl- en olieverf. Bijzonder is de vanuit ons lijstvak voortgekomen workshop Restauratie & Brocante verftechnieken. Gun je meubels een tweede leven en leer de fijne kneepjes als kalkwassen, krijtverven en patineren”, aldus Ada. Zeer speciaal zijn ook de inspirerende all inclusive cultuurreizen met workshops en schilderlessen naar de streek Friuli, een authentiek en puur stukje Noord-Italië.

Aandacht voor de klant

“Ada: persoonlijke aandacht vinden wij heel belangrijk. Of het nu gaat om inlijsten van een pasfoto of een kostbaar kunstwerk, wij nemen alle tijd voor de klant. Wij kijken hierbij of de lijst bij het interieur past, bij de persoon, het werk en het budget.” Ook bedrijven kunnen bij Adarte terecht voor ophangsystemen, lijsten en kunst voor bijvoorbeeld een beurspresentatie, showroom of kantoor.

Auteur: Kiki Koning