Koele aircoservice voor weinig geld bij Autobedrijf Van Middelkoop

Airconditioning in een auto is bijna niet meer weg te denken. Om elke zomer optimaal van de airco te genieten, is regelmatig onderhoud nodig. Bovag autobedrijf Van Middelkoop in Veenendaal biedt complete aircoservice voor elk merk en type auto. “Wij beschikken over een modern, volautomatisch aircovulstation waarmee we alle systemen kunnen onderhouden”, vertelt eigenaar Mark van Middelkoop. Naast aircoservice levert het autobedrijf alle diensten die je als autobezitter van een universeel bedrijf mag verwachten.

 

Sinds het vestigingsjaar 2009 is het garagebedrijf flink gegroeid. Naast zijn partner Mariska die de administratie verzorgt, heeft Mark intussen Marinus Polman aangenomen. Marinus is een bekwame kracht die veel praktijkervaring opdeed bij dealers en universele autobedrijven. Daarnaast beschikt hij net als Mark over de diploma’s voor Apk-keurmeester, 1e autotechnicus, diagnosespecialist en auto aircospecialist.

Dienstenpakket

Behalve een voordelige en koele aircoservice is Van Middelkoop een betrouwbare garage voor de inkoop en verkoop van gebruikte personenauto’s en bedrijfsauto’s van alle merken. Geïnteresseerden vinden er altijd minimaal tien jonge occasions tot een leeftijd van maximaal 10 jaar met een onderhoudshistorie. Elke wagen wordt afgeleverd met een nieuwe Apk, onderhoud volgens fabrieksschema en een half jaar Bovag garantie. Ook voor de jaarlijkse Apk-keuring en opslag van zomerbanden of winterbanden kun je bij dit deskundige en klantvriendelijke bedrijf goedkoop terecht. Toch liever een auto leasen? Ook dat kan er tegen een aantrekkelijk tarief.

Zoekopdrachten occasions

Autoliefhebbers die iets speciaals zoeken of een bepaald merk of type dat niet voorradig is, kunnen een zoekopdracht laten uitvoeren. “Wij zijn graag transparant naar de koper en doen niet geheimzinnig over de aankoop- en verkoopprijs en de marge daartussen. Zodra wij weten wat de klant zoekt, komen wij in actie. We gaan eerst kijken en als de auto aan de wensen van de opdrachtgever voldoet, kunnen wij de auto meenemen en afleveren met Bovag garantie”, legt Mark uit.

Distributiespecialist

Naast in- en verkoop, onderhoud en reparatie is Autobedrijf Van Middelkoop dé distributiespecialist in de Vallei regio. Marinus: “Een distributieriem vervangen is in veel gevallen een dure aangelegenheid die best veel tijd kost. De eigenaar van de auto stelt dit zolang mogelijk uit. Wij verzachten die pijn enigszins door dit te verzorgen voor een zeer scherpe prijs.” Neem voor meer informatie contact op.

Auteur: Kiki Koning