Badkamerwarenhuis Ede: voor de ultieme badkamerbeleving

Badkamers, sanitair, tegels, badkamermeubels en sanitaire accessoires in alle soorten en maten. Daaruit bestaat het interieur van de showroom van het Badkamerwarenhuis aan de Keesomstraat in Ede. Consumenten, installateurs en aannemers vinden er alles voor de sanitaire inrichting.

 

“Wij zijn een jonge organisatie met het hoofdkantoor in Utrecht en filialen in Harderwijk en hier in Ede”, vertelt vestigingsleider Evert Derksen tussen de vele telefoontjes door. “Ons Badkamerwarenhuis kan jong en oud voorzien van een prachtige badkamer. Vooral ouderen doen tegenwoordig veel aan hun sanitaire inrichting. Naarmate ze ouder worden, willen ze hun badruimte veiliger maken door bijvoorbeeld het bad te vervangen door een inloopdouche”, aldus Evert.

Badkamers van A tot Z

Bij het Badkamerwarenhuis vind je alle producten en diensten onder één dak. Het bedrijf verzorgt complete of gedeeltelijke badkamers in alle prijsklassen. Vanaf advies en offerte tot en met slopen, installeren, afwerken en nazorg. Ook prijstechnisch is het Badkamerwarenhuis een scherpe aanbieder. “We kopen alle A-merken en vergelijkbare merken rechtstreeks bij de fabriek. Daardoor zijn we zo goedkoop”, legt mede-eigenaar Jacco Hamstra uit. “Klanten kunnen hun sanitaire producten aanschaffen in de showroom of in onze webwinkel waar we ook een outlet hebben”, vult Evert aan.

Nieuwe trends

Bij de badkameraanbieder vind je de laatste trends en slimme oplossingen op sanitair gebied. Momenteel zijn de strooktegels met houtnerf look een hot item, maar ook tegels in de kleuren antraciet, grijs en wit zijn nog steeds populair. Kijk voor het volledige aanbod in de showroom of op de website.

Auteur: Kiki Koning