Bas Buitensport voor de leukste Icebreaker kleding

Bas Buitensport in Wageningen is een niet-alledaagse buitensportwinkel waar je alles kunt kopen voor vakantie en vrije tijd. Belangrijk onderdeel van het enorme assortiment is de bijzondere collectie Icebreaker kleding voor dames, heren en kids. De winkel ademt een gezellige sfeer uit en is bemand door vriendelijk en deskundig personeel. Beslist een aanrader. Behalve in de fysieke winkel kun je voor Icebreaker kleding ook terecht in de webshop van Bas Buitensport.

Nieuw logo en jubileum

Bas Buitensport begint 2013 met iets nieuws. Het bedrijf bestaat dit jaar 20 jaar en viert dat met een splinternieuw bedrijfslogo dat binnenkort overal zichtbaar zal zijn.

Artikelen voor vakantie en dagelijks gebruik

“Wij verkopen ook veel artikelen voor dagelijks gebruik. Soms denken klanten dat je alleen voor vakantie artikelen bij ons terecht kunt. Maar de kleding, schoenen, sokken, tassen zijn ook ideaal voor bijvoorbeeld woon- werk verkeer of dagjes uit. Dus ook als je niet op vakantie gaat, is het de moeite waard om een keertje bij ons binnen te stappen,” aldus eigenaresse Ilonne Bongers.

Spotify

Leuk detail is de muziek die Bas Buitensport in de fysieke winkel draait. Klanten reageren daar heel enthousiast op. Precies de reden waarom deze onderneming op Spotify een Bas Buitensport Favourites playlist heeft aangemaakt. Wil jij ook de Bas Buitensport muziek beluisteren? Ga dan naar Spotify voor een account.

Auteur: Kiki Koning