Bedrijfsjournalistiek bureau Wageningen Veenendaal

Met een bedrijfsjournalist bij de hand hoef je nooit meer naar de juiste woorden te zoeken. Hun werkterrein is breed, het gereedschap, de media en de ingangen voor het schrijven van journalistieke teksten heel divers. Bij ons bedrijfsjournalistiek bureau  kun je concrete, bondige en duidelijke stukken verwachten over je bedrijf, product of dienst. Zo ben je altijd verzekerd van teksten met de juiste structuur en stijl voor het doel dat je beoogt.

Onze diensten

Afhankelijk van de focus kun je ons inhuren voor de volgende diensten:

Neutraliteit en genres

In de journalistiek zijn de meeste teksten neutraal. Behalve opiniërende stukken en columns. Daarnaast zijn er diverse genres. Deze zijn er om verschil in aanpak, duiding en diepgang te brengen. Soms vullen ze elkaar aan en soms niet. Zo kan een nieuwsbericht over je bedrijf na publicatie een achtergrondverhaal tot gevolg hebben. De gebruikte techniek bij een persbericht boeit de doelgroep en is kwalitatief interessant.

bedrijfsjournalistiek bureau wageningen
tekstbureau

Zelf schrijven of uitbesteden

Je zoekt iemand die jouw doelgroep weet te boeien en te amuseren. Een teksttijger die nadenkt over de perfecte invalshoek. Onze journalistieke diensten geven joe de kans op een leuk interview, een boeiende advertorial met mooie foto’s of een persbericht als je bijzonder nieuws te melden hebt. Schrijf je liever je teksten zelf, maar twijfel je aan de grammatica, spelling of zinsopbouw? Je kunt je teksten altijd door ons laten corrigeren en redigeren. Voel je vrij in je keuze en vraag ons zonodig advies.

Meer weten over de mogelijkheden van onze bedrijfsjournalist? Mail ons.