Freelance redacteur en tekstschrijver gezocht?

Een freelance redacteur tekstschrijver gezocht om je redactionele bijdragen te maken? Tekstbureau Kiki Koning in de regio Veenendaal Wageningen kan je helpen. Maar wat is een redactioneel stuk?  Een dergelijke tekstproductie gaat over een speciaal thema. Je schrijft het verhaal meestal zodanig, dat de lezer een bredere zienswijze krijgt op een bepaalde zaak. Je belicht meerdere kanten van het verhaal. Hierdoor kan de lezer zijn eigen standpunt bepalen. De tekstschrijver van Tekstbureau Kiki Koning kan voor elk doel en elke soort communicatie een passend artikel schrijven. Je kunt dit publiceren in een krant, nieuwsbrief, tijdschrift of online media. Ook vakbladen of bedrijfsbladen lenen zich zeer goed voor publicatie van zakelijke, redactionele bijdragen.

Redacteur en tekstschrijver gezocht voor zakelijke artikelen?

Voor elk genre zakelijke artikelen is de toon, vorm en aanpak anders. Sommige verhalen schrijf je kernachtig, zakelijk en neutraal. Andere zijn juist persoonlijk, duidend of beschrijvend van aard. Wil jij ook je redactie versterken? Maak een keuze uit een van de onderstaande redactionele stukken die we voor je kunnen schrijven:

  • Hoofdartikel
  • Advertorial
  • Verhaal na een interview
  • Achtergrondverhaal als vervolg op een nieuwsbericht
  • Redactioneel artikel dat aanbeveelt
  • Nieuwsartikel
freelance redacteur
tekstschrijver

Extra voordelen van onze redactionele pagina’s

Onze tekstschrijver schrijft stukken die bijzondere voordelen voor jouw bedrijf kunnen hebben. Dit, omdat onze tekstschrijver en redacteur aan beide zijden van de scheidslijn werkt. Hierdoor weten we vanuit ons bedrijf hoe commerciële en non-profit organisaties werken. Door deze kennis krijgen de artikelen die we schrijven meer inhoudelijke verdieping. Ze vormen een ware bron van ideeën en kunnen veel voor je bedrijf betekenen.

Tekstschrijver zet ook jouw bedrijf in de schijnwerpers

Zoek je een tekstschrijver redacteur die tekstproducties schrijft voor jouw onderneming? Redactionele bijdragen die goed zijn voor je bedrijf en een toegevoegde waarde voor de lezers en adverteerders? Tekstproducties van Tekstbureau Kiki Koning kunnen hierin een toegevoegde waarde zijn. Neem de proef op de som. Pak een thema waarvan jij alles weet en dat de lezer aanspreekt. Stuur ons de informatie en wij maken er een mooi verhaal van met een creatieve invalshoek.

Heb je nog vragen of wil je meer info? Stuur ons een e-mail.