Freelance redacteur en tekstschrijver gezocht?

Een redacteur en tekstschrijver gezocht om je redactionele bijdragen te maken? Een redactioneel stuk gaat over een speciaal thema. Je schrijft het verhaal meestal zodanig, dat de lezer een bredere zienswijze krijgt op een bepaalde zaak. Je belicht meerdere kanten van het verhaal. Hierdoor kan de lezer zijn eigen standpunt bepalen. De tekstschrijver van Tekstbureau Kiki Koning in Wageningen kan voor elk doel en elke soort communicatie een passend artikel schrijven. Je kunt dit publiceren in een krant, nieuwsbrief, tijdschrift of online media. Ook vakbladen of bedrijfsbladen lenen zich zeer goed voor publicatie van zakelijke, redactionele bijdragen.

Redacteur en tekstschrijver gezocht voor zakelijke artikelen?

Voor elk genre zakelijke artikelen is de toon, vorm en aanpak anders. Sommige verhalen schrijf je kernachtig, zakelijk en neutraal. Andere zijn juist persoonlijk, duidend of beschrijvend van aard. Versterk je redactie en maak een keuze uit een van de onderstaande redactionele stukken van onze hand:

  • Hoofdartikel
  • Advertorial
  • Verhaal na een interview
  • Achtergrondverhaal als vervolg op een nieuwsbericht
  • Redactioneel artikel dat aanbeveelt
  • Nieuwsartikel
freelance redacteur
tekstschrijver

Extra voordelen van onze redactionele pagina’s

De stukken die onze tekstschrijver maakt, hebben voor jou bijzondere voordelen. Dit, omdat we aan beide zijden van de scheidslijn werken. Hierdoor weten we vanuit ons bedrijf hoe commerciële en non-profit organisaties werken. Door deze kennis krijgen de artikelen die we schrijven meer inhoudelijke verdieping. Ze vormen een ware bron van ideeën.

Tekstschrijver zet ook jouw bedrijf in de schijnwerpers

Zoek je een redacteur die tekstproducties schrijft voor jouw onderneming? Redactionele bijdragen die goed zijn voor je bedrijf en een toegevoegde waarde voor de lezers en adverteerders? Tekstbureau Kiki Koning kan hierin iets voor je betekenen. Neem de proef op de som. Pak een thema waarvan jij alles weet en dat de lezer aanspreekt. Stuur ons de informatie en wij maken er een mooi verhaal van met een creatieve invalshoek.

Heb je nog vragen of wil je meer info? Stuur ons een e-mail.