Uitbreiding Box Inn self-storage Veenendaal

Iedereen heeft weleens behoefte aan wat extra ruimte. Box Inn self-storage is daar geen uitzondering op! De afgelopen weken is er hard gewerkt in de self-storage aan de Kernreactorstraat 24a in Veenendaal om 750m2 vloeroppervlakte om te bouwen tot nieuwe opslagruimtes. Er worden maarliefst 90 boxen bij gebouwd. Dit moet natuurlijk gevierd worden met een spectaculaire openingsactie!

Verhuizen of verbouwen?

Bent u van plan om te gaan verhuizen, gaat u misschien verbouwen of heeft u permanent ruimtegebrek? Dan is het huren van externe opslagruimte vaak de ideale oplossing. Box Inn self-storage verhuurt opslagruimtes van 1m3 tot 150m3. Voor iedereen is er een passende oplossing. Met een persoonlijke code en een eigen sleutel kunt u 7 dagen per week uw opslagruimte betreden.

Andere voordelen om bij Box inn opslagruimte te huren zijn:

  • Huurtermijn al vanaf 1 week
  • Gratis overstappen op een kleinere of grotere ruimte
  • Iedere dag van de maand op te zeggen (14 dagen opzegtermijn)
  • Gratis gebruik van de aanhangwagen
  • Receptie 6 dagen per week geopend voor persoonlijk advies

Door de grote vraag naar externe opslagruimtes is ook Box Inn self-storage zelf toe aan wat extra ruimte. Op 750m2 vloeroppervlakte zijn de afgelopen weken 90 nieuwe opslagruimtes gerealiseerd.

Speciale openingsactie

Om dit te vieren heeft Box Inn een speciale openingsactie bedacht! Van dinsdag 1 september t/m dinsdag 15 september krijgt u 50% korting op de eerste 2 maanden huur, bij het afsluiten van een nieuw huurcontract op één van de nieuwe boxen.
Bent u nieuwsgierig geworden? Box inn self-storage nodigt u graag uit voor een rondleiding door het pand. Kom langs en laat u informeren over de diverse opslagmogelijkheden.

Auteur: Kiki Koning