Carwash & Co: deze actie is voorbij

Carwash & Co komt met een wel heel bijzondere actie. In januari 2016 geeft het autowasbedrijf in samenwerking met Opel Broekhuis een nieuwe Opel Karl weg. Klanten die tussen mei en december van 2015 hun auto laten wassen bij een van de Carwash & Co vestigingen in Ede, Veenendaal of Doetinchem, dingen mee naar de auto.

 

Actie voorbij

“Vanaf 1 mei 2015 krijgt elke klant van ons een Was & Win pas. Een deelnemer die tot het einde van dit jaar minimaal zes keer de auto hier laat wassen, zit in de race om de Opel Karl. Iemand die meer dan zes maal wast, heeft extra kansen. Klanten die al een waspas bij ons hebben, spelen automatisch mee”, legt eigenaar Imar van Riet uit. De gelukkige winnaar van de splinternieuwe Opel Karl wordt begin januari 2016 na de officiële trekking door de notaris, bekendgemaakt.

Schoner milieu

De gedachte achter de verloting van een nieuwe auto heeft alles met het milieu te maken. Imar zegt hierover: “Nederlanders wassen hun auto veel te weinig. Hoewel veel autobezitters het niet weten, is het laten wassen van je auto in een wasstraat beter voor het milieu dan dat je dit thuis doet. Was je de auto thuis dan komen dergelijke stoffen direct in de bodem terecht.” Bij Carwash & Co worden alle schadelijke stoffen die bij het wassen vrijkomen, netjes opgeslagen in een speciale tank. Per jaar komt dit neer op tachtig ton slib dat ze door een gespecialiseerd bedrijf laten afvoeren.

Biologisch afbreekbare shampoos

Carwash & Co gebruikt uitsluitend biologisch afbreekbare shampoos en werkt met gerecycled water. Onder het terrein van elke vestiging zitten kelders voor een totale wateropslag van 120.000 liter. Carwash & Co werkt met een hypermodern systeem waarbij bacteriën het gebruikte waswater voortdurend reinigen. “Deze methode past volledig bij onze filosofie over milieubewust ondernemen”, benadrukt Imar. Autobezitters kunnen hun auto grondig laten reinigen bij een van de vestigingen in Ede, Veenendaal of Doetinchem.

Auteur: Kiki Koning