CompuFly biedt computerhulp aan huis voor ouderen en klein zakelijk

VEENENDAAL – Vanaf nu kunnen inwoners van de regio Veenendaal hun problemen met computer of tv vakkundig laten verhelpen. Een nieuw gevestigd bedrijf in Veenendaal helpt particulieren en kleine bedrijven met effectieve oplossingen voor hun technische problemen.

“Vooral bij de 50 plusser bestaat een groot gemis aan kennis van de moderne technologie. Het gaat dan vooral om computers, tv’s en telefoons en dergelijke. Het frustrerende is dat storingen of defecten altijd ontstaan op het verkeerde moment. Mensen vinden het vervelend om familie of buren in te schakelen. Wij zijn graag die redder in nood die ze uit de brand helpt. Voordeel is dat onze gecertificeerde engineers aan huis komen, dus geen gesjouw met apparatuur. Wij zien het als een plus om een dergelijk bedrijf te hebben voor Veenendaal en omstreken”, aldus technisch directeur Rien van de Kaa.

Klantvriendelijk en innovatief

Kenmerkend voor CompuFly is hun service en de gemoedelijke manier waarop zij de klant helpen. “Wij proberen innovatief te zijn met onze service. Niet alleen even iemand sturen die een pc probleem komt oplossen, maar extra dienstverlening achter de engineer. Verder kijken en een goed advies geven voor de toekomst. De klant attenderen op eventuele andere problemen met als vooruitzicht het besparen van een extra bezoek. Wij zijn pas echt tevreden als de klant tevreden is”, onderstreept Van de Kaa.

Keur aan diensten

CompuFly is onderdeel van Techware Telecom in Veenendaal. Het bedrijf biedt de klant vrijwel alle thuisoplossingen, zoals het verhelpen van storingen aan computer, tv, tablet of mobiele telefoon en het installeren of verwijderen van software. Daarnaast kunnen zij de aansluitingen van moderne televisies, computers en routers in huis verzorgen.

Auteur: Kiki Koning