Computerhulp aan huis met spectaculaire korting

“Bij CompuFly vermoedden we al dat onze computerhulp aan huis goed zou aanslaan bij de inwoners van de regio Veenendaal. Maar dat er zoveel animo voor zou zijn, kwam als een volslagen verrassing. Om dit te vieren, komen wij met een leuke kortingsactie voor nieuwe klanten”, laat technisch directeur Rien van de Kaa weten.

Succesformule

Het succes van CompuFly is mede te danken aan de deskundigheid, gemoedelijkheid en bijna grenzeloze service van de medewerkers. “Computerbezitters vinden het vaak erg vervelend om familie of buren in te schakelen als ze problemen met hun computer, tablet of tv hebben. Ze huren toch liever iemand in die dan even langskomt. Het gaat vaak niet alleen om verhelpen van storingen, maar ook om installeren of verwijderen van software van een Mac of Windows besturingssysteem”, vervolgt Van de Kaa.

Voordelig kennismaken met computerhulp aan huis

Om nog meer ouderen en jongeren te laten proeven van de CompuFly service, komt de redder in nood met een spontane actie voor nieuwe klanten. Ter introductie betalen deze pechvogels slechts 10 euro voor het eerste halfuur. De looptijd van de campagne is tot einde 2013. De engineers van CompuFly herken je aan de auto’s met de gekleurde vlinder.

Ook voor bedrijven

Behalve het oplossen van problemen aan computer, tv of mobiele telefoon bij de mensen thuis, biedt Techware Telecom, het moederbedrijf van CompuFly, ook Voice over IP en ICT beheer aan voor het MKB. Wat ze daar precies mee doen en waarom, is allemaal te lezen in de gratis flyer die bedrijven kunnen aanvragen via info@techwaretelecom.nl.

Ontwikkelingen voor de toekomst

CompuFly ziet zeker toekomstperspectief. Momenteel is het bedrijf bezig met de ontwikkeling van een nieuwe dienst, waarvoor hoogstwaarschijnlijk ook veel belangstelling zal bestaan. Medio oktober maken zij hierover meer bekend.

Auteur: Kiki Koning