Copywriter gezocht? Ons tekstbureau staat voor je klaar

Copywriter nodig voor je reclameteksten? Bij Tekstbureau Kiki Koning in Wageningen kun je rekenen op frisse en doeltreffende teksten voor je bedrijf, instelling of vereniging. Altijd met de goede toon en het vereiste taalgebruik. Om je reclame succesvol te maken, stemmen we elke tekstproductie af op jouw doelgroep. Je kunt ons inschakelen voor het schrijven van commerciële teksten voor internet of print. Je hebt bij ons de keuze uit diverse reclameproducties om je product of dienst op de beste manier onder de aandacht te brengen.

Promotieproducten

We kunnen onderstaande tekstproducties voor je schrijven. Desgewenst ook als totaalproduct:

 

tekstbureau veenendaal

Wat is een copywriter?

Een copywriter schrijft reclameteksten en andere tekstproducties met een wervend karakter zoals in bovenstaande opsomming. Commerciële teksten zijn er om potentiële klanten te verleiden tot het aanschaffen van jouw producten of diensten. Het zijn teksten die iets doen met hun hartslag. Ze moeten een lezer aanspreken, een glimlach ontlokken of zorgen voor een schrikeffect. Marketingteksten worden vrijwel altijd geschreven in de landstaal en kun je later eventueel laten vertalen naar een andere taal. Vertalingen kunnen we op verzoek voor je verzorgen.

copywriter gezocht

Copywriter met vakkennis en ervaring

Nu je weet wat het vak van copywriter ongeveer inhoudt, is het ook handig om iemand in te huren die ervaring heeft met schrijven van marketingteksten met effect. Doe je voordeel met onze vakkennis en ervaring. Verkoop de sterren van de hemel met de leukste commerciële teksten en slogans. Twijfel je welke tekstproductie de beste is voor het doel dat je ermee beoogt? Is het misschien toch slimmer om meer verschillende pijlen op je doelgroep te richten? Leg het voor aan onze copywriter. Die kan je precies vertellen welke strategie voor jouw campagne de beste is. Een goed doordachte actie is voor jou een kleine investering die je in korte tijd dubbel en dwars terugverdient.

Ons tekstbureau en werkwijze

Een copywriter heeft een bepaald plan van aanpak. Het schrijven van een goede tekstproductie is een samenspel tussen jou en de maker. Daarvoor is een goed contact nodig, dat begint met een kennismakingsgesprek. Daarna ontvang je een offerte en kunnen we, als je dat wilt, een afspraak maken voor een briefing. Maak voor dit gesprek ruim voldoende tijd vrij en zoek een plek uit waar je ongestoord je instructies kunt geven.

Briefing

Tijdens de briefing stelt de schrijver je een reeks vragen die nodig zijn voor een goede weergave van de tekst. Geef daarom zo veel mogelijk informatie over je bedrijf en je wensen, want een copywriter is hiervan geheel afhankelijk. Elke firma is immers uniek. Als de concepttekst klaar is, ontvang je die ter inzage en kun je eventuele wijzigingen aangeven in de tekst. Na de auteurcorrectie ontvang je de definitieve tekst. Deze mag je tekenen voor akkoord.

copywriter kiki koning

Copywriter gezocht voor je marketingteksten?

Ben je op zoek naar een ervaren marketingschrijver en ben je nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.