Advertentie laten maken printmedia

Een advertentie laten schrijven voor landelijke of lokale reclame is een van onze dagelijkse bezigheden.  Een goede advertentietekst die wordt opgemerkt. Doordat reclamemiddelen veel rivalen hebben, blijft de inhoud voor de lezer vaak onopgemerkt. Daarom moet dit type promotietekst extra hard zwoegen wil je echt reclame kunnen maken. Tekstbureau Kiki Koning wil dat jouw reclametekst wél de verdiende aandacht krijgt. Wij kunnen je helpen met het schrijven van opvallende advertenties voor publicatie in kranten, vakbladen of tijdschriften. Voortaan hebben ook jouw aanbiedingen een klinkende tekst. Zo een waarbij de lezer stilstaat, lacht of nadenkt. Zo wordt jouw advertentiecampagne altijd een succes.   

 Aansprekende advertentie laten makenadvertentie laten maken

Een pakkende advertentie in duidelijke taal zegt iets wezenlijks over jouw product, dienst of merk. Tekstbureau Kiki Koning voegt daar iets extra’s aan toe in de vorm van een of meer in het oog springende slogan. De stijl van de annonce hangt af van het medium waarin je wilt adverteren, jouw doelgroep en de inhoud van de mededeling. In feite schrijft het betreffende nieuwsorgaan de stijl voor. Dat is ook de reden waarom je vaak verschillende concepten nodig hebt voor de diverse media. Als professionals weten wij precies hoe je die advertenties het beste kunt maken.

Structuur van een advertentie 

Een advertentie heeft te maken een ongevraagde mededeling die je wilt publiceren. Daarom moet bijvoorbeeld de bovenkop op een zinvolle manier de aandacht trekken. Het samenstellen van de complete, wat grotere advertentie gebeurt volgens een bepaalde structuur. Na de bovenkop volgen nog een aantal koppen met daaronder de bodytekst en een afbeelding. Het sluitstuk bestaat uit het bedrijfslogo, naamblok en een sluitregel. Afhankelijk van het advertentieformaat kun je eventueel een actiecoupon laten opnemen in je advertentie. Heb je liever een kleine advertentie met een grote persoonlijkheid? Wij helpen je graag.

Stijl van een advertentie
advertentievoorbeeld Vemewa

Heb je al een huisstijl dan is het verstandig om die vol te houden. Ook in je advertenties. Reclame is immers een investering in bekendheid van je naam en imago. Potentiële klanten herkennen jouw huisstijl en je zet ze enkel op het verkeerde been als je steeds andere stijlen van adverteren kiest. Als de reclamestijl van jouw onderneming goed werkt, adviseren wij: ga daarmee door!

Plan van aanpak advertentie opstellen

Wil jij ook een advertentie voor je bedrijf, product of dienst die meteen een goede start heeft? Tekstbureau Kiki Koning zorgt ervoor. Daarvan kun je op aan. Na de briefing ordenen we alle input en starten we met het maken van de eerste opzet. Zodra er meerdere concepten klaar zijn, krijg je die van ons toegestuurd om je keuze te bepalen en eventuele aanpassingen aan te geven. Na de auteurcorrectie ontvang je het definitieve exemplaar van jouw advertentie. Zo heb je altijd een reclamemiddel waar je echt achter staat.
Een originele, opvallende advertentie laten schrijven? Neem contact met ons op.