Pakkende advertentietekst laten schrijven door tekstbureau?

Een treffende advertentietekst laten schrijven voor je landelijke of lokale reclame in kranten, vakbladen of tijdschriften? Een goede advertentie die wordt opgemerkt? Het is een van de dagelijkse activiteiten bij Tekstbureau Kiki Koning. Doordat reclamemiddelen veel rivalen hebben, blijft de inhoud voor de lezer vaak onopgemerkt. Wil je echt reclame kunnen maken, dan moet dit type promotietekst extra hard zwoegen. Wij willen natuurlijk dat jouw reclametekst wél de verdiende aandacht krijgt en helpen je graag met het schrijven van opvallende advertenties. Voortaan hebben ook jouw aanbiedingen een klinkende tekst. Zo een waarbij de lezer stilstaat, lacht of nadenkt. Zo wordt jouw advertentiecampagne altijd een succes.

tekstbureau

Opvallende advertentietekst schrijven

Een aansprekende advertentie in duidelijke taal zegt iets wezenlijks over jouw product, dienst of merk. Wij voegen daar iets extra’s aan toe in de vorm van een of meer in het oog springende slogans. De stijl van de annonce hangt af van het medium waarin je wilt adverteren, jouw doelgroep en de inhoud van de mededeling. In feite schrijft het betreffende nieuwsorgaan de stijl voor. Dat is ook de reden waarom je vaak verschillende concepten nodig hebt voor de diverse media.

Structuur van een goede advertentietekst

Een advertentie heeft te maken een ongevraagde mededeling die je wilt publiceren. Daarom moet bijvoorbeeld de bovenkop op een zinvolle manier de aandacht trekken. Het samenstellen van de complete, wat grotere advertentie gebeurt volgens een bepaalde structuur. Na de bovenkop volgen nog een aantal koppen met daaronder de bodytekst en een afbeelding. Het sluitstuk bestaat uit het bedrijfslogo, naamblok en een sluitregel. Afhankelijk van het advertentieformaat kun je eventueel een actiecoupon laten opnemen in je advertentie. Heb je liever een kleine advertentie met een grote persoonlijkheid? Wij helpen je graag.

Reclame advertentie maken en de stijl

Heb je al een huisstijl dan is het verstandig om die te handhaven. Ook in je advertenties. Reclame is immers een investering in bekendheid van je naam en imago. Potentiële klanten herkennen jouw huisstijl en je zet ze op het verkeerde been als je steeds andere stijlen van adverteren kiest. Als de reclamestijl van jouw onderneming goed werkt, adviseren wij: ga daarmee door!

pakkende advertentietekst schrijven

Tekstbureau en plan van aanpak

Wil jij ook een advertentie voor je bedrijf, product of dienst die meteen een goede start heeft? Wij zorgen ervoor. Na de briefing ordenen we alle input en starten we met het maken van de eerste opzet. Zodra er meerdere concepten klaar zijn, krijg je die van ons toegestuurd om je keuze te bepalen en eventuele aanpassingen aan te geven. Na de auteurcorrectie ontvang je het definitieve exemplaar. Zo heb je altijd een reclamemiddel waar je echt achter staat. Wil je een originele, opvallende advertentietekst laten maken? Neem contact met ons op.