Brochureteksten en brochure opstellen door tekstschrijver

Brochure laten opstellen? Met klinkende brochurecontent kun je prachtig laten zien wat je bedrijf, vereniging of instelling allemaal kan en doet. Je wekt hiermee de nieuwsgierigheid van toekomstige klanten en overtuigt ze van de kwaliteiten van jouw bedrijf. Met zo’n informatieboekje over je product of dienst kun je dit doel bereiken. Maar wanneer en waarom neem je een brochureschrijver in de arm? Dit kan als je bijvoorbeeld een professionele verkoopbrochure wilt uitgeven om potentiële klanten te helpen met hun keuze. Maak dit reclamemateriaal zo uitgebreid als je wilt. Onze tekstschrijver kan de tekst en opmaak verzorgen.

brochure opstellen

Aantal pagina’s brochure

Een brochure kan uit meerdere gevouwen vellen papier bestaan. Het aantal pagina’s van een brochure kun je laten variëren van 4 tot soms 32 en is altijd deelbaar door 4. Dit kleine boekwerk is meestal geniet of gelijmd en eenvoudig van uitgave. Een boekje informeert lezers over een actueel onderwerp. Deze circulaire legt meer gewicht op het geven van informatie dan de folder. Kenmerkend zijn het boeiende taalgebruik en het uiterlijk. Onze tekstschrijver kan je adviseren.

Uiterlijk

Een brochure kunnen we maken in diverse formaten. Hoewel een ongebruikelijke afmeting misschien iets duurder is, helpt het wel om jouw exemplaar te laten opvallen. Naast een aantrekkelijke lay-out die aanzet tot lezen, is een heldere, duidelijke boodschap, afgewisseld met foto’s bij dit type reclamemateriaal belangrijk voor je doelgroep.

Tekstschrijver voor brochure inhoud

Een informatieboekje informeert jouw doelgroep. De reden om een brochure of folder over een bepaald onderwerp te willen lezen, is omdat die persoon vragen heeft. Onze tekstschrijver analyseert daarom samen met jou de informatie die een lezer wil weten over een product, dienst of over je bedrijf in zijn geheel. We volgen hierbij de gedachtegang van een lezer. Zo zorgen we ervoor dat geïnteresseerden alle voor hen belangrijke punten uitgelegd krijgen.

tekstschrijver brochureteksten

Brochure opstellen

Teksten voor een brochure kun je het beste laten schrijven door een tekstspecialist. Zo’n persoon kan veel voor je bedrijf betekenen. Nadat je het samen eens bent over het tarief en de inhoud van de tekstproductie, gaan we de tekst ordenen. Vervolgens stemmen we de het aantal woorden en hoeveelheid foto’s af met onze grafische partij. Zodra het concept gereed is, ontvang je een proefmodel ter correctie of voor akkoord. Na eventuele aanpassingen krijg je de definitieve brochure als pdf-bestand toegestuurd. Wanneer je ook het drukwerk door ons laat verzorgen, gebruiken wij dit bestand voor de opmaak en het drukken.

Gebruik van andere reclamemiddelen

Behalve een goed verzorgde informatiebrochure zijn er andere mogelijkheden om je dienst of product te promoten. Het beste kun je die met elkaar combineren. Bijvoorbeeld een informatiebrochure in combinatie met een advertentie. In feite kun je elke reclame-uiting combineren die zinvol is. Vraag onze tekstschrijver hierover gerust advies. Je kunt ons inschakelen voor de volgende marketingproducties:

  • Brochures
  • Folderteksten
  • Flyerteksten
  • Advertorials
  • Direct mailingbrieven
  • Nieuwsbrieven
  • Persberichten
  • Advertenties

Specialistische brochure content

Wil je een informatieboekje laten schrijven met specialistische inhoud? Heb je behoefte aan bijzondere kopij zoals technische, veterinaire of maatschappelijk brochures? Voor ons is dit geen probleem. Onze tekstschrijver schrijft alle specialistische teksten die je nodig hebt. Mail ons vandaag nog.