Folderteksten

Folderteksten nodig voor je reclameproducten? Maak een afspraak met Tekstbureau Kiki Koning. Onze gespecialiseerde tekstschrijver schrijft wervende teksten voor folders die fris, duidelijk en overtuigend zijn en kunnen bijdragen aan je omzet. We schrijven alle soorten content voor flyers en folders. Altijd met de juiste toonzetting en specifiek gericht op jouw doelgroep. Welke teksten je wilt, bespreken we uitgebreid tijdens de briefing. Het kunnen commerciële teksten zijn voor promotie van je product of dienst, informatie over zaken van algemeen belang of weergave van een mening. Je kunt ze laten maken in elk formaat.

Hoe ziet een folder of flyer eruit?

Folders zijn vouwbladen met veel opvallende afbeeldingen en bijzondere lettertypen. Ze zijn handzaam, smaakvol en je kunt er veel informatie in kwijt. Folders kun je vouwen op meerdere manieren, bijvoorbeeld 2 of meermalen of als drieluik. Biedt een folder onvoldoende ruimte? Kies dan voor een brochure. Een flyer is 1 losse pagina meestal in het formaat A5 of A4. Je kunt ze enkelzijdig laten bedrukken of tweezijdig. De laatste heeft meestal de voorkeur.

Specialistische folderteksten

Als je specialistische teksten voor je folder wilt laten schrijven, voor bijvoorbeeld technische folders, dan kan onze copywriter die ook voor je maken. Mail ons gerust voor de mogelijkheden en levertijden.

folderteksten

Compleet pakket

Soms kan het gebeuren dat je nog geen goed ontwerp of drukkerij hebt voor je folders of flyers. Ook daar hebben we een oplossing voor. Onze grafische afdeling kan ook jouw lay-out en drukwerk verzorgen. We nemen je deze klus graag uit handen. Wil jij ook professionele folders of flyers laten maken, afgestemd op jouw doelgroep?

Niet langer uitstellen, maar gewoon 06 – 122 666 23 bellen.