Nieuwsbrief laten schrijven voor print door ervaren tekstschrijver

Nieuwsbrief laten schrijven voor print? Een gedrukt blad is nog steeds populair, vooral bij wat grotere bedrijven. Hierbij is het belangrijk dat elke uitgave aantrekkelijk is voor je hele doelgroep. Verstuur de circulaire regelmatig. Maak van je nieuwsbrief, personeelsblad of bedrijfsblad een prettige woordenwisseling, met teksten en afbeeldingen waarnaar de ontvanger uitkijkt en er ook echt plezier aan beleeft. Tekstschrijver Kiki Koning kan je daarmee helpen.

Waarom een nieuwsbrief laten maken?

Afhankelijk van het doel kun je een nieuwsbrief op diverse manieren inzetten. Je brengt nieuws voor het doelpubliek dat je beoogt. Wil je extra verkoop, het bedrijfsbewustzijn bevorderen of het personeel op de hoogte houden? Of misschien juist opiniemakers aansporen? De tekst in nieuwsbrieven moet altijd dicht bij de lezer staan in voor hem begrijpelijke taal. Tip: onze tekstschrijver kan voor elke doelgroep een aparte nieuwsbrief maken. Hiermee voorkom je dat lezers het blad voortijdig wegleggen.

Schrijfwerk uitbesteden aan een tekstschrijver

De hoeveelheid artikelen die je wilt uitbesteden, bepaal jij. Zo kun je al het schrijfwerk bij ons tekstbureau onderbrengen of een deel daarvan. Onze tekstschrijver kan bijvoorbeeld 1 of 2 belangrijke artikelen voor je schrijven of het hoofdartikel plus een uitgewerkt interview. Uitsluitend corrigeren en redigeren van de tekst kan ook. Wat je tekstwensen ook zijn, wij vervullen ze. Desgewenst inclusief het opstellen van een redactioneel schema.

nieuwsbrief laten schrijven
tekstschrijver

 

Wanneer een nieuwsbrief versturen

Een gedrukte nieuwsbrief heeft veel overtuigingskracht. Het maken ervan, kost veel tijd en energie. Zorg steeds voor voldoende bijdragen en geef je blad met enige regelmaat uit. Je kunt het tijdstip bijvoorbeeld plannen rond een nieuwswaardig feit. Bijvoorbeeld de komst van een nieuw product of de opening van een nieuw filiaal. Je kunt er ook voor kiezen om een nieuwswaardig feit te combineren met ander nieuws dat voor je lezers de moeite waard is. Onze tekstschrijver geeft je graag advies.

Een naam bedenken voor personeelsblad

Ga je voor het eerst een personeelsblad uitgeven en heb je nog geen passende naam? Onze tekstschrijver voorziet je graag van suggesties.

Heb je vragen of wil je advies over de kopij van je nieuwsbrieven, bedrijfsbladen of personeelsbladen? Stuur ons even een e-mail.