Nieuwsbrief laten schrijven voor papier

Nieuwsbrief laten schrijven voor print? Een gedrukt blad is nog steeds populair. Maak de uitgave van jouw onderneming aantrekkelijk voor je hele doelgroep. Verstuur de circulaire regelmatig. Maak van je nieuwsbrief, personeelsblad of bedrijfsblad een prettige woordenwisseling. Met teksten en afbeeldingen waarnaar de ontvanger uitkijkt en plezier aan beleeft. Tekstbureau Kiki Koning kan je daarbij helpen.

Waarom een nieuwsbrief verspreiden?nieuwsbrief laten schrijven voor papier

Afhankelijk van het doel kun je een nieuwsbrief op diverse manieren inzetten. Je brengt nieuws voor het doelpubliek dat jij beoogt. Wil je extra verkoop, het bedrijfsbewustzijn bevorderen of het personeel op de hoogte houden? Of misschien juist opiniemakers aansporen? De tekst in nieuwsbrieven moet altijd dicht bij de lezer staan in voor hem begrijpelijke taal. Tip: laat voor elke doelgroep een aparte nieuwsbrief maken. Hiermee voorkom je dat lezers het bladoninteressant vinden.

Wanneer een nieuwsbrief versturen?

Een gedrukte nieuwsbrief heeft veel overtuigingskracht. Een nieuwsbrief maken kost veel tijd en energie. Zorg steeds voor voldoende bijdragen en geef je blad met regelmaat uit. Je kunt het tijdstip bijvoorbeeld plannen rond een nieuwswaardig feit. Bijvoorbeeld de komst van een nieuw product of de opening van een nieuw filiaal. Je kunt er ook voor kiezen om een nieuwswaardig feit te combineren met ander nieuws dat voor jouw lezers de moeite waard is.

Nieuwsbrief schrijven en schrijfwerk uitbestedenpersoneelsblad of nieuwsbrief laten schrijven

De hoeveelheid artikelen die je wilt uitbesteden, bepaal jij. Zo kun je al het schrijfwerk bij onze copywriter onderbrengen of een deel. Je kunt bijvoorbeeld 1 of 2 belangrijke artikelen door ons laten schrijven of het hoofdartikel plus een uitgewerkt interview. Enkel corrigeren en redigeren van de tekst kan ook. Wat je tekstwensen ook zijn, wij vervullen ze. Inclusief het opstellen van een redactioneel schema.

Naam bedenken personeelsblad of nieuwsbrief

Geef je voor het eerst een personeelsblad uit en heb je nog geen passende naam? Wij voorzien je graag van zinvolle suggesties.

Heb je nog vragen of wil je advies over de kopij van je nieuwsbrieven, bedrijfsbladen of personeelsbladen? Stuur nu een e-mail. Je krijgt binnen 24 uur antwoord.