Importeur Dolcevita en Airone bouwt exclusief dealernetwerk

Het dynamische bedrijf 4outside BV in Steenbergen, importeur van Dolcevita buitenkeukens en Airone schaduwsystemen, breidt zijn dealernetwerk op korte termijn uit over de hele Benelux. Het bedrijf biedt vanaf nu nieuwe dealers de mogelijkheid een eigen rayon op te bouwen.

Vanwege de exclusiviteit, gaan we met een beperkt aantal dealers in zee. Geïnteresseerden moeten niet te lang te wachten”, tipt eigenaar Jacco Langenberg. “Verkopers kunnen aan de slag met mooie, luxe producten in het hogere segment die het buitenplezier pas echt naar een hoger niveau brengen. Klanten voor de Dolcevitaproducten en Airone schaduwsystemen zijn tuinmeubelzaken, tuincentra en toeleveranciers voor de horeca. Voor Airone zijn dit ook zonweringbedrijven, hoveniers en aanbieders van zwembaden en jacuzzi’s”, licht Jacco toe. 4outside biedt ook aanverwante producten zoals koelkasten, gourmetstellen en ijsplaten.

Dolcevita assortiment

Dolcevita is dé Italiaanse buitenkeukenspecialist die al 40 jaar garant staat voor luxe, duurzame en functionele buitenkeukens en gasbarbecues met smaakvolle accessoires. Jacco: “Met Dolcevita wordt elk gerecht een feestje. Het prachtige design, de eersteklas kwaliteit en het gebruiksgemak laten je pas echt genieten.” Om het barbecuegebruik te vereenvoudigen en de buitenmaaltijd te verfijnen zijn diverse accessoires verkrijgbaar.

Airone

Deze Italiaanse fabrikant produceert hoogwaardige schaduwsystemen. “Uitgebreider dan Airone kan niet. De systemen zijn geschikt voor tuin, dakterras en strand, maar ook voor balkons, balustrades en bevestiging aan de muur. De staanders zijn afgewerkt met een duurzame poedercoating en het hoogwaardige zonnedoek is verkrijgbaar in diverse afmetingen en vormen”, aldus Jacco. De accessoirelijn bestaat uit diverse bevestigingsmethoden en spansystemen.

Auteur: Kiki Koning