Goedkope occasions koop je bij Garagebedrijf Radstaat

Bent u toe aan een andere auto, maar zit een nieuwe er niet in? Kijk dan eens rond bij Garagebedrijf Radstaat in Wageningen. U vindt er betrouwbare occasions die bovendien betaalbaar zijn. En niet alleen dat: deze garage verzorgt ook auto onderhoud en reparatie aan elk merk auto, camper, bus of bedrijfswagen. En wilt u toevallig uw auto verkopen? Ook daarvoor bent u bij Radstaat aan het juiste adres.

 

Uitgebreid dienstenpakket

“Mensen willen graag een garage waar ze ook voor andere autozaken terecht kunnen. Daarom bieden wij de klant een keur aan andere diensten zoals aircoservice, autoschade expertise en autoschadeherstel. En dat is nog niet alles. Ze kunnen bij ons ook prima terecht voor een APK keuring, inbouw van accessoires, uitlaatreparaties en reparatie van hun kapotte ruit,” aldus eigenaar Harry Radstaat.

Garage die echt service verleent

Naast aantrekkelijke, lage prijzen doet dit garagebedrijf er alles aan om het de klant naar de zin te maken. Tijdens een servicebeurt of reparatie van de auto, staat er altijd een leenauto of leenfiets voor u klaar. Mocht zich na aankoop of reparatie toch een probleem voordoen, dan lost garage Radstaat dit altijd naar behoren op.

Auteur: Kiki Koning