De Wildwal: groepsaccommodatie op de Veluwe

Bij groepsaccommodatie De Wildwal op de Veluwe is het goed toeven. Dit familiebedrijf met moderne groepsverblijven ligt aan de rand van het Gelderse plaatsje Lunteren pal aan de Lunterse bossen. Eigenaren zijn Jan en Gerdien Luchies. De Wildwal ligt centraal in Nederland en is uitstekend bereikbaar. De tarieven zijn er aantrekkelijk, de eigenaren zeer gastvrij en de accommodaties rolstoeltoegankelijk. Jong en oud kunnen het hele jaar door genieten van een vakantie, weekend of midweek op een van de mooiste plekjes op de Veluwe.

Groepsaccommodatie Veluwe voor particulieren en bedrijven

“Onze groepsverblijven zijn populair bij families, bedrijven, scholen en verenigingen. Voor families is het de ideale omgeving om een familieweekend vanwege een reünie, huwelijksjubileum of verjaardag te houden. Scholen komen hier voor een schoolvakantie, werkweek of studentenuitwisseling. Steeds meer bedrijven houden bij ons hun bedrijfstraining, workshop of conferentie”, verduidelijkt Gerdien.

Kindvriendelijk en diervriendelijk

“Ons perceel en de omgeving zijn kindvriendelijk en diervriendelijk. Kinderen kunnen op eigen terrein Op het terrein beschermd spelen op de vele speeltoestellen die uiteraard veilig zijn. Ook kunnen ze een potje voetballen, volleyballen of tafeltennissen op het grote speelveld. En voor wie gewoon lekker wil genieten van de zon, is er rond elk groepsverblijf een heerlijk terras met volop buitenmeubilair. In de directe omgeving kunnen kinderen veilig wandelen, zwemmen en fietsen. En wie zijn hond niet kan missen, mag die na overleg met ons soms meenemen”, onthult Jan uit.

3 aparte groepsverblijven

Onze groepsaccommodatie op de Veluwe beschikt over 3 op zichzelf staande huizen met de toepasselijke namen de Vos, de Eekhoorn en het Uiltje. Hiervan is de Vos het grootste groepsverblijf met 92 slaapplaatsen. De eekhoorn met 66 slaapplaatsen is zeer geschikt voor middelgrote groepen, terwijl het Uiltje zich bij uitstek leent voor kleine groepen vanaf 15 tot maximaal 36 personen. De 3 verblijven samen bieden plaats voor 190 personen. Elke woning is apart te huur. Grote groepen kunnen meerdere onderkomens tegelijk huren. Het verblijf is op basis van zelfverzorging of volpension.

Indeling accommodaties

De moderne accommodaties zijn stuk voor stuk huiselijk en sfeervol ingericht en toegerust met alle moderne middelen die je in deze tijd mag verwachten. Gerdien: “De vertrekken van de groepsverblijven zijn licht en ruim van opzet. Elk groepsverblijf heeft een eigen keuken met alle apparatuur om zelf te kokkerellen of iets te drinken te maken. De slaapkamers hebben stapelbedden en de aangrenzende badkamers vloerverwarming. En dat is nog niet alles, want elk huis heeft een eigen podium met vaste audio- en videoapparatuur, televisie en een gezellige bar.”

Uitstapjes en vermaak rond de groepsverblijven

Huur je een groepsaccommodatie op de Veluwe dan zijn er vanaf deze locatie geweldig leuke uitstapjes te maken in de regio. Een bezoek aan Het Nationaal Park De Hoge Veluwe met het Museonder en het Kröller-Müller Museum is een absolute aanrader. In het nabijgelegen Ede vind je onder meer de Schaapskooi, tal van musea en de oude ‘Doesburgermolen’. Ook uitjes naar bezienswaardigheden en activiteiten in de plaatsen Bennekom, Barneveld en Wageningen staan garant succes. Sportieve kinderen en volwassenen kunnen zich inschrijven voor een echte survival. Kijk op de website voor meer informatie.

Auteur: Kiki Koning