Kotoko staalbouw en hekwerken van alle staalmarkten thuis

Bij Kotoko staalbouw en hekwerken doen tarieven er wel degelijk toe. Het veelzijdige metaal- en constructiebedrijf opereert nationaal en internationaal en produceert niet alleen wat de klant vraagt, maar lost ook in no time ingewikkelde bouwkundige problemen op. De kracht van dit metaalbewerkingsbedrijf is de hoge kwaliteit van hun diensten en metaalproducten en de opvallend lage prijs die bedrijven en particulieren daarvoor betalen.

Voor elk staalprobleem een oplossing

“Kotoko is niet alleen goedkoop, we komen ook snel in actie en zijn zeer oplossingsgericht. Wij werken samen met deskundige, betrouwbare bedrijven, waardoor we de kosten laag kunnen houden. Bij bouwkundige problemen zien we in één oogopslag wat er aan de hand is en hoe we het probleem kunnen oplossen.

Van hekwerk tot bedrijfshal

Klanten schakelen ons in voor de bouw van staalconstructies, bedrijfshallen en stallen, maar ook voor sierhekwerken en de productie van complete metaalproducten en halffabricaten van staal of RVS. Na fabricage kunnen we het product desgewenst verzinken of poedercoaten. Assembleren en monteren op locatie doen wij ook buiten Nederland. Op onze nieuwbouwprojecten krijgt de klant 2 jaar Kotokogarantie en natuurlijk de normale fabrieksgarantie op de gebruikte onderdelen”, verduidelijkt eigenaar Blaise Kotoko.

Meer specialisaties

De staalspecialist staat bekend om zijn goede, conventionele laswerk waaronder fotolassen, autogeen lassen en MIG, MAG en TIG. Ze lassen regelmatig leidingen voor de doorgang van gas, olie en water. Sinds kort houdt Kotoko zich ook bezig met de bouw van stalen silo’s voor de levensmiddelenindustrie. Deze silo’s worden gebruikt voor de opslag van babyvoeding, melkpoeder en allerlei graansoorten.

Auteur: Kiki Koning