KVV-shop: de gezondheid van uw hond en kat voorop

Op vrijdag 12 december 2014 opent de Kant-en-klaar Vers Vleesshop voor Veenendaal en omstreken haar deuren. Honden- en kattenbezitters, fokkers en hondentrainers kunnen bij de KVV-shop vrijwel alle merken complete versvleesvoeding in diepvriesvorm voor hun huisdier bestellen en afhalen.

“Ik ben de shop gestart omdat zoveel honden gezondheidsproblemen hebben door verkeerde voeding. Ze hebben klachten zoals allergieën, huid- en vachtproblemen, overgewicht, winderigheid en gedrags- en ontwikkelingsstoornissen. Compleet vers vlees bevat geen chemische toevoegingen en verhelpt dit soort problemen eenvoudig. Daarnaast geeft het honden en katten meer energie en weinig ontlasting. Veel mensen zeggen: “Dit had ik mijn hond eerder moeten geven,” aldus eigenaar Ton van de Lustgraaf.

Merken compleet vers vlees

In de KVV-shop zijn alle goede merken versvleesvoeding in diepvriesvorm te verkrijgen. Bestellen kan via de website, sms, whatsapp of telefonisch. Levertijd ongeveer 5 werkdagen. Ton: “Het is belangrijk dat dieren die voedsel zonder chemische toevoegingen eten, uitsluitend zuivere tussendoortjes krijgen, anders blijven de problemen. Wij hebben daarom ook gezonde snacks. Omdat je een dier dat altijd voer met chemische toevoegingen heeft gegeten, niet ineens op zuivere voeding kunt overzetten, krijgt een nieuwe klant een deskundig voedingsadvies mee voor de omschakelingsperiode.”

Openingsaanbieding

Tegen inlevering van dit artikel krijgt u een mooie korting op de vleespakketten van TamRo en Lotgering. De aanbieding is er voor katten en kleine, middelgrote en grote honden. Een pakket is voldoende voor 2 tot 3 weken. De shop is geopend op vrijdagavond van 19.30 tot 21.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 12.30 uur.

Auteur: Kiki Koning