Belegde broodjes, L&P Catering

Waar vind je de lekkerste belegde broodjes in de regio Veenendaal? Bestel ze eens bij L&P Catering. Dit dynamische cateringbedrijf verzorgt de heerlijkste maaltijden en hapjes voor bedrijven, verenigingen en particulieren. Van bedrijfslunches en lunchpakketten tot uitgebreide buffetten. Voor grote en kleine groepen. Desgewenst verzorgt de cateraar ook de aankleding en bediening.

 

Waarom catering op locatie?

Eigenaressen Lisette de Kleuver-Dissel en Paulien van Ginkel-van Ravenswaaij zijn goed op elkaar ingespeeld. “In de huidige tijd gaan ondernemers minder vaak met een klant naar een restaurant. Catering op locatie is in dat geval een prachtig alternatief om niet duur uit te zijn en snel weer verder te kunnen”, legt Paulien uit. Doordat de efficiëntie bij het bedrijf hoog ligt, kunnen de dames met gemak grote en kleine opdrachten aan. Een van de kernactiviteiten van L&P Catering zijn dan ook de verzorging van bedrijfslunches met als hoogtepunt hun populaire belegde broodjes.

Assortiment belegde broodjes, buffetten en hapjes

Belegde broodjes van L&P Catering zijn altijd heerlijk vers en verkrijgbaar in een warme of koude uitvoering. Bedrijven en particulieren kunnen kiezen uit het standaard assortiment of een meer luxe versie. Bij de luxere variant zijn de broodjes en het beleg wat luxueuzer en kan vers fruit of een warm gerecht worden toegevoegd. Lisette over de versheid van de producten: “Al onze ingrediënten zijn vers. We bakken de broodjes pas af als de bestelling binnenkomt en nooit eerder. Groente en fruit kopen we elke morgen vers in. We maken van elke maaltijd iets bijzonders.” Naast belegde broodjes, bedrijfslunches verzorgt de spijzenier ook lunchpakketten, hapjes, salades en ontbijtjes en warme en koude buffetten in soorten en maten.

Specialiteiten van L&P

Tussen het assortiment belegde broodjes van L&P Catering zitten ook door klanten geliefde specialiteiten. Een echte aanrader is het broodje L&P. Dit bestaat uit een broodje carpaccio van ossenhaas met balsamicodressing, pijnboompitten, rucola, en Parmezaanse kaas. Andere toppers zijn het broodje ‘verfrissing’, het ‘tongstrelertje’ en het broodje ‘vitello tonnato. “Liefhebbers kunnen bij ons ook kiezen voor de assortibroodjes. Dit is een heerlijke mix van alle broodjes die we hebben in ons assortiment. Ook een bedrijfslunch kan een ondernemer helemaal zelf samenstellen. En wil iemand een product dat niet in ons aanbod zit, dan zorgen wij dat het er komt”, tipt Paulien.

Waar kunnen klanten de producten uitzoeken?

Alle belegde broodjes en andere heerlijkheden van L&P Catering staan overzichtelijk gerangschikt in hun webshop. Lisette: “We hebben een supergoede website. Hij is duidelijk, overzichtelijk en overal vermelden we de prijzen bij. Klanten kunnen op elk moment online hun bestelling plaatsen. Bij de belegde broodjes kunnen ze aanvinken hoe ze een broodje willen hebben, bijvoorbeeld met of zonder boter, het soort beleg en met of zonder rauwkost”.

Welke bestelmogelijkheden Heeft L&P nog meer?

Behalve de online besteloptie heeft de maaltijdverzorger in Veenendaal ook andere mogelijkheden om de verzorging van eten en drinken te regelen. Zo kunnen klanten hun bestellingen voor belegde broodjes en andere spijzen ook telefonisch, per fax en e-mail doorgeven. Een lunch bestellen kan 1 uur van tevoren, hapjes een dag voor het tijdstip van bezorging en buffetten een week vóór de datum van het evenement. L&P Catering bezorgt op elke werkdag. Zaterdagbezorging kan op aanvraag. Voor kerstborrels, kerstbuffet en nieuwjaarsrecepties luidt het advies: tijdig bespreken.

Auteur: Kiki Koning