Wens of idee? Weddingplanner Nea denkt mee

Wil je van je trouwdag, huwelijksjubileum of evenement echt iets bijzonders maken en daar ook onbezorgd van genieten, dan kan dat met Nea wedding & events. Het bedrijf organiseert kleine en grote bruiloften en evenementen met een originele twist door heel Europa.
Full servicebureau Nea wedding & events uit Rhenen is een jonge onderneming die nu al bekend staat als innovatief en creatief. Het bedrijf organiseert Europese bruiloften voor diverse culturen, huwelijksjubilea en evenementen in binnen- en buitenland. Eigenaresse Nanda Hende en haar team zorgen voor een onvergetelijke trouwdag zonder stress.

 

Bruiloften

De weddingplanner is van alle markten thuis en organiseert moderne en klassieke bruiloften met een speciaal tintje of tovert van twee ideeën of culturen één originele trouwdag om nooit te vergeten. “Wij hebben diverse mogelijkheden. Koppels kunnen bij ons hun huwelijksdag geheel of gedeeltelijk laten regelen of enkel advies inwinnen. De meeste aanstaande bruidsparen laten ons het complete feest organiseren van trouwlocatie tot en met bedankpresentjes voor de gasten. Om kleine en grote bruiloften tot een succes te maken, werken wij samen met weddingplanners in heel Europa,” vertelt Nanda.

Events

Naast het organiseren van bruiloften regelt Nea ook verschillende kleine en grote evenementen zoals lady’s nights, vrijgezellenavonden, horrorfeesten, house warming party’s en surprise party’s. Ook voor entertainment op het evenement zelf is Nea het goede adres. Of het nu gaat om een spectaculaire openingsact, een bijzondere show of een champagne lady, Nea denkt mee en regelt het.

Auteur: Kiki Koning