10-jarig jubileum Ott Events muzikaal omlijst

Dit jaar viert organisatie- en evenementenbureau Ott Events uit Veenendaal het 10-jarig bestaan. Ter ere van dit jubileum organiseert het bedrijf deze zomer diverse publieksevenementen voor jong en oud.

Organisatie evenementen

Eigenaar Erik Ott groeide op tussen de muziek. Als je Erik kwijt was, kon je hem vinden in de muziekhandel van vader Dik Ott. 10 jaar geleden startte Erik zijn organisatie- en evenementenbureau Ott Events. Het bedrijf organiseert publieksevenementen en bedrijfsfeesten door heel Nederland en heeft gewerkt voor diverse festivals en feesten zoals Fuze Outdoor, Riverland, Rijnweek, strandfeesten, Flashback 90’s en meer.

Artiesten & entertainment

Het evenementenbureau heeft veel te bieden op het gebied van entertainment. Erik: “Wij maken van elk evenement een succes. We kunnen een feest compleet of gedeeltelijk aankleden bijvoorbeeld met bekende zangers, zangeressen, bands, acts of Dj’s. Ook verzorgen we drive-in-shows in onder andere horecagelegenheden, bedrijven en sportclubs. Voor een extra feestelijke invulling hebben we special effects zoals vuurwerkshows, lasershows, gasvlammen, confetti en streamers en podiumaankleding. Daarnaast kunnen wij de catering, partytenten, fotografie en ballondecoraties verzorgen.”

Riverbeatz

Op 13 juni aanstaande kunnen geïnteresseerden zich uitleven tijdens het spectaculaire bootfeest Riverbeatz. Het twee etages hoge schip dat ligt aan de Rijnkade in Rhenen biedt ruimte aan 500 feestgangers die zich deze avond kunnen vermaken op een 90 ’s en een house verdieping. Het bootfeest start om 21.00 uur en de muziek wordt verzorgd door diverse bekende Dj’s. Kijk voor meer info op de facebookpagina van RiverBeatz.

Auteur: Kiki Koning