Historie tekstbureau voor SEO diensten bedrijfsjournalistiek

Tekstbureau Kiki Koning in de regio Veenendaal Wageningen is opgericht in 2011 door de gelijknamige eigenaresse. Ze is geboren en getogen in de kop van Noord-Holland en verhuisde in 2008 naar het Gelderse Wageningen. Schrijven doet Kiki al sinds 1997. Het begon allemaal hobbymatig met een voorlichtingsbrochure over de verzorging en opvoeding van honden. Uiteindelijk resulteerde dit in 44 kwartaaluitgaven. Intussen verscheen in 2006 haar 1ste kinderboek. Voor haar huidige werk volgde ze de benodigde opleidingen waaronder Nederlands, copywriting, bedrijfsjournalistiek en alle opleidingen op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

SEO diensten, marketingteksten en bedrijfsjournalistiek

Om haar wens van een zelfstandig ondernemerschap te vervullen, volgde Kiki naast haar baan gedurende 5 jaar deeltijdopleidingen van wekelijks 30 uur. Na de oprichting van haar bedrijf, specialiseerde ze zich al snel in zoekmachine optimalisatie. Om meer ervaring op te doen in de bedrijfsjournalistiek werkte ze 7 maanden als freelance webredacteur voor de website dierennieuws.nl en 3 jaar als freelance redacteur voor diverse magazines. Haar brede kennisgebied maakt dat ze intussen een vaste klantenkring heeft opgebouwd in zeer verschillende branches.

tekstbureau, seo diensten, bedrijfsjournalistiek

Over het bedrijf

Communicatiebureau Kiki Koning is een klein bureau met grote mogelijkheden dat is gevestigd in Wageningen. Bedrijven, verenigingen en instellingen kunnen gebruikmaken van meerdere diensten op het gebied van journalistiek, copywriting en alles op het gebied van internet. Het bedrijf voor SEO oplossingen en bedrijfsjournalistiek hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering, duidelijke communicatie en een goede service. Haar werkterrein is landelijk.

Ook voor complete opdrachten

Om de klant zo goed mogelijk te kunnen bedienen, werkt Kiki samen met vaste partners waaronder grafische bureaus, internetbureaus, reclamebureaus en videobedrijven. Voor websitebouw en reclameproducties heeft ze deskundige partners waaronder reclamebureaus, internetbureaus en webbouwers in de regio en daarbuiten.  Op die manier is voor potentiële klanten de mogelijkheid geschapen om ook totaalpakketten te kunnen afnemen.