Ontspannen en genieten bij pedicure Wageningen

Wie heerlijk wil ontspannen en genieten van luxe en comfort kan uitstekend terecht bij pedicure Jannie van Ravenswaaij in Wageningen. Na de dagelijkse hectiek kunnen dames en heren er heerlijk tot rust komen in een weelderige, groene ambiance en de cosmetische of medische behandeling laten uitvoeren die ze wensen.

Pedicure voor medische en cosmetische behandelingen

De pedicure biedt korte maar krachtige budgetbehandelingen en uitgebreide luxe behandelingen. Speciaal voor dames zijn er de cosmetische behandelingen. De praktijk is toegerust met de modernste apparatuur en werkt volgens de nieuwste methoden. “In mijn praktijk behandel ik voetklachten en geef voorlichting hoe mensen met tijdige verzorging voetproblemen kunnen voorkomen. Vooral sporters en personen met staand werk, hebben baat bij een behandeling door een pedicure”, legt eigenaresse Jannie van Ravenswaaij uit.

Voetproblemen door diabetes, artritis, reuma

Naast reguliere pedicurebehandelingen en manicurebehandelingen is het pedicurebedrijf gecertificeerd behandelaar voor risicovoeten. Mensen met aandoeningen zoals reuma, diabetes en overgewicht krijgen er adequate voetzorg. Pedicure Jannie: “Tegenwoordig komen er ook steeds meer oncologie patiënten en mensen met artritis naar de praktijk. Dit zijn ook belangrijke groepen die kampen met terugkerende voetproblemen. Ze vallen of staan met een goede voetverzorging. We werken met producten van zeer goede kwaliteit die ongemakken zoals ingroeiende nagels, likdoorns eelt en kloven ook echt oplossen.”

Pedicure rekent af met schimmelnagels

Ook voor ontsierende schimmelnagels, nagelbeschadigingen of nagelverkleuringen kunnen inwoners van Wageningen en omliggende gemeenten pedicure Jannie inschakelen. “Nagelaandoeningen zijn vaak hardnekkig. Er is bijvoorbeeld een grote behoefte aan informatie over schimmelnagels. Behalve het geven van adviezen, komen wij ook echt met een oplossing. We gebruiken een schimmel remmend middel met een antibacteriële werking dat kiemen en gisten direct doodt. Met de huidige technieken kunnen we nagels gedeeltelijk of geheel herstellen. Dit gebeurt door middel van gelreparatie”, aldus Jannie.

Manicure voor dames en heren

In de grote verscheidenheid aan verzorgende behandelingen zijn bij de voetverzorgster ook tal van manicurebehandelingen te vinden. “Handen zijn je visitekaartje en die mogen gezien worden. Professionele handverzorging met als finale een prachtige nagellak maakt dat je handen er altijd verzorgd uitzien. Ook ruwe, pijnlijke of rode handen kunnen we er jonger uit laten zien. Voor tieners en jongeren hebben we speciale divabehandelingen om ze pas echt te laten stralen”, zegt Jannie met een glimlach.

Behandelingen met producten van A-merken

In de Wageningse pedicurepraktijk zijn alleen artikelen van A-merken te vinden waaronder LCN en OPI. “De producten van deze wereldberoemde merken zijn met recht een garantie voor succes. Vooral de jaarlijkse seizoentrends inspireren jonge en oudere klanten. Voor de dames hebben we zelfs een nagellak die de fabrikant speciaal ontwikkelde voor de snelle pedicurebehandeling”, tipt Jannie. Het uitgebreide assortiment bestaat uit nagelproducten en huidproducten voor elk huidtype. Klanten kunnen een aantal van die artikelen ook aanschaffen voor thuisgebruik. Kijk voor meer informatie op de website.

Auteur: Kiki Koning