Restaurant De Dennen… huiselijk, gezellig, gastvrij

Aan de rand van het bos tussen Renswoude en Scherpenzeel ligt op een schitterende locatie het moderne à la carte restaurant De Dennen. Het bedrijf staat in de wijde omgeving bekend om de gemoedelijke en huiselijke sfeer, de goede kwaliteit en de altijd verse producten waarmee de gerechten worden bereid. Trotse eigenaren van dit 81 jaar oude familiebedrijf zijn Henrie en Anke van de Wetering.

Buffetten à la carte

“In ons à la carte restaurant gaat het diner vergezeld van een traditioneel uitgebreide garnituur met gebakken aardappeltjes, frites en verschillende seizoengroenten. Onze menukaart laten we leiden door de seizoenen, zonder de “all time favourites” uit het oog te verliezen”, vertelt Henrie trots. Gezelschappen kunnen kiezen uit een grote verscheidenheid aan buffetten of een mooi gepresenteerde high tea of brunch.

Bruiloften en partijen

Heeft u iets bijzonders te vieren en bent u op zoek naar een locatie waar iedereen zich thuis voelt? Restaurant De Dennen maakt van uw bruiloft, jubileum, verjaardag of familiereünie een feest om nooit te vergeten. Anke: “Op ons grote terras maar ook binnen is het heerlijk toeven. Voor elk gezelschap van 20 tot 275 personen richten wij de perfecte zaal in. Alles wat wij hier doen, gebeurt met liefde en enthousiasme. Het is voor ons nooit standaard of een automatisme.” Wilt u bij De Dennen in het weekend à la carte dineren, reserveer dan tijdig.