1ste rijles GRATIS bij kwaliteitsrijschool Martin Apoll

Bij autorijschool Martin Apoll weten we natuurlijk allang dat onze rij- en theorielessen onovertroffen zijn. Dat is ook precies de reden waarom zoveel jongeren en ouderen les nemen bij ons. Onze lespakketten zijn mooi en compleet met een gedegen theorie- en praktijkopleiding.

 

Veilig opgeleid

Onze cursisten kunnen er zeker van zijn dat wij ze veilig opleiden en terdege voorbereiden op de dagelijkse hectiek in het verkeer. Dat onze rij- en theorielessen goed doortimmerd zijn, blijkt ook wel uit het hoge slagingspercentage bij onze rijschool. In de anderhalf jaar dat rijschool Martin Apoll bestaat, haalden maar liefst 30 kandidaten hun rijbewijs. Omdat we ook jou dolgraag willen laten kennismaken met onze lesmethoden, krijg je tegen inlevering van de waardecoupon in dit artikel gewoon je eerste rijles gratis. En er is meer voordeel…

Ontvang € 50,- korting op een rijlespakket naar keuze

Om je nog fijner op weg te helpen, gaan we zelfs een stapje verder. Na jouw gratis rijles kun jij je bij ons inschrijven voor de rij- en theorielessen. Wacht hier niet te lang mee, anders grijp je naast de extra korting op onze toch al aantrekkelijke tarieven. Je ontvangt deze namelijk als jij je inschrijft vóór 30 april 2015. Betrokken en ervaren Natuurlijk wil jij een goede chauffeur worden met een net rijgedrag. Wij kunnen je daarmee helpen met rijopleidingen van topkwaliteit en complete lespakketten inclusief theorie. Leermiddelen hiervoor zijn verkrijgbaar in onze webshop. Omdat elk mens uniek is, zorgen wij altijd voor een rijopleiding op maat. Voor, tijdens en na elke rijles krijg je van coach Martin een uitgebreide feedback en meet hij tussentijds jouw vorderingen. Meld je dus snel aan voor je eerste gratis rijles én kom naar de Lentemarkt voor nog een verrassing.

Auteur: Kiki Koning