Tips en trucs van Sabé Verpakkingen

Verpakkingsspecialist van non-food verpakkingsproducten Sabé Verpakkingen in Veenendaal komt met een aantal handige tips voor gebruikers van verpakkingsmaterialen. Hoe controleert u bijvoorbeeld of het beloofde aantal meters ook daadwerkelijk op een rol zit of hoe kunt u achterhalen of uw bedrukte plakband pvc of pp tape is? En niet te vergeten een handige manier om dozen te verkleinen. “Persoonlijke aandacht en een goede service staan bij ons voorop. Soms stuiten ondernemers op een probleem of hebben ze een specifieke vraag over verpakkingsmateriaal. Door onze grote productkennis krijgen ze een bruikbaar antwoord of een handige tip,” aldus eigenaar Gerben Veenendaal.

Tip 1 – Bedrukt plakband

Wilt u weten of een bedrukt plakband pvc of pp tape is? Rol een stukje tape af en plak het uiteinde op een tafel. Rol het plakband verder af en trek dit strak. Prik er vervolgens met de punt van een balpen in. Wanneer uw plakband een gaatje toont hebt u te maken met pvc tape. Als de tape daarentegen afbreekt of scheurt, betreft het een pp tape.

Tip 2 – Dozenverkleiner

Is de kartonnen doos te groot? Met onze handige dozenverkleiner maakt u snel een nieuwe vouwlijn. Zo gefikst!

Tip 3 – Rekfolie

Bepalen van de juiste metrage op een rol rekfolie. U betaalt voor 300 meter, maar ontvangt vaak 270 meter. U kunt dit gemakkelijk zelf controleren. Wilt u ook zeker weten dat u waar voor uw geld krijgt? Bel ons dan om dit zelf te berekenen met onze handige rekenmethode.
Neem voor andere specifieke vraagstukken of meer handige tips contact met ons op.

Auteur: Kiki Koning