Spot-Art® Unieke creaties door perforaties

Bedrijfspanden, woningen, buitenruimten. Je kunt ze allemaal aankleden met Spot-Art®. Elk product is uniek en een aanwinst voor interieur en exterieur. Deze moderne metaalkunst verveelt nooit en blijft altijd mooi.

Kunst met grote ‘K’

Evenals Ponsnibbeltechniek is Spot-Art® een dochterbedrijf en tevens handelsmerk van Felyon Metaaltechniek in Rhenen toeleverancier van metaalconstructies. Eigenaar Mark Steynen is apetrots op zijn nieuwste aanwinst. Maar wat is Spot-Art® nu precies? Mark legt het uit: “Spot-Art® is moderne perforatiekunst in metaal. Door met een ponsmachine honderden kleine ponsgaatjes van verschillende formaten en vormen in plaatmateriaal te ponsen, ontstaat een uniek pixeleffect. Op die manier kunnen wij foto’s, afbeeldingen of lijnen visualiseren. Zo ontstaan unieke kunstwerken. Elk Spot-Art® product werken wij netjes af met een duurzame poedercoating in kleur zodat het jarenlang meegaat.”

Toepassingen Spot-Art®

Spot-Art® is perforatiekunst met een hart. “Consumenten kunnen bij ons van een portretfoto of tekening een schitterende wanddecoratie laten maken voor hun woonkamer, slaapkamer of kinderkamer. Wij kunnen hun Spot-Art® zelfs voorzien van LED verlichting die ze op afstand kunnen bedienen. Voor bedrijfsmatige toepassing is Spot-Art® fraai en functioneel als plafondbekleding, gevelbekleding of urban design, maar ook als roomdivider, balkonhek of lichtarmatuur. Het is ook mooi als standaankleding bijvoorbeeld als balie met het bedrijfslogo erin geponst. Met akoestische Spot-Art® panelen kunnen ook geluidspresentaties in ruimten worden verbeterd”, legt Mark uit.

Een Spot-Art® laten maken

Consumenten kunnen hun portret of wanddecoratie bestellen via de website van Spot-Art® door eenvoudig de juiste maat aan te klikken en het bestand van hun foto of afbeelding te uploaden.

Auteur: Kiki Koning