Tekstbureau Kiki Koning SEO specialist

Tekstbureau Kiki Koning in Wageningen is al jaren het vertrouwde adres voor het schrijven van commerciële teksten, bedrijfsjournalistiek en zoekmachine optimalisatie. Ondernemers uit elke branche kunnen er uiteenlopende teksten laten maken en er hun voordeel doen met de specialistische kennis en ervaring op het gebied van webteksten en zoekmachine optimalisatie.

 

“De veranderingen op het gebied van SEO zijn voor de leek nog nauwelijks bij te houden. Kon je vijf jaar geleden je website nog gewoon handmatig optimaliseren, nu is dit ondenkbaar. Om tegenwoordig hoge posities in zoekmachines te behalen heb je als ondernemer een partner zoals wij nodig die webteksten schrijft die voldoen aan alle eisen én deze op de juiste manier optimaliseert”, legt eigenaresse Kiki Koning uit.

SEO teksten voor goede vindbaarheid

“Schrijven van zoekmachine geoptimaliseerde teksten is werk voor een specialist. Zeker nu het percentage mobiele zoekers groter is dan zoekers vanaf een desktop. Gesproken zoekopdrachten zijn langer dan ingetikte opdrachten. In de praktijk betekent dit dat je daardoor niet enkel kunt volstaan met het verwerken van zoekwoorden. Ook de ‘zoektaal’ van mobiele zoekers hoort nu in webteksten thuis”, verduidelijkt Kiki. Om opdrachtgevers met hun website hoog in de zoekresultaten te krijgen, werken gespecialiseerde bedrijven zoals Tekstbureau Kiki Koning met SEO software.

Tekstbureau met kansen voor bedrijven

De geavanceerde SEO software waarmee het tekstbureau dagelijks werkt, biedt klanten tal van voordelen. Kiki: “Elk bedrijf wereldwijd kan bij ons laten meten op welke posities hun concurrenten in zoekmachines staan. Met die wetenschap kunnen we heel gericht optimaliseren om rivalen voorbij te streven. Ook kunnen we hierdoor eventuele tussentijdse dalingen in posities door marktwerking, SEO activiteiten van concurrenten of gewijzigde regels na een algoritme update van Google snel het hoofd bieden.”

SEO specialist linkbuilding en backlinks

Naast een goede tekst- en website optimalisatie wordt het verzamelen van backlinks steeds belangrijker. Het is nu een samenspel van SEO teksten en een verzameling backlinks. Voor het verwerven van goede backlinks zijn diverse manieren. Bedrijven kunnen hierover een deskundig advies vragen bij het tekstbureau. “Om inzicht te krijgen in de linkbuildingstrategie van concurrenten, kunnen bedrijven onderzoek laten doen door ons”, tipt Kiki. In de gespecificeerde rapportages kan de opdrachtgever precies zien hoeveel backlinks van welke kwaliteit concurrenten waar hebben geplaatst.

Website laten maken ZZP, MKB

Om ondernemers ook een compleet pakket te kunnen bieden, werkt Tekstbureau Kiki Koning samen met gerenommeerde webbouwers. “Klanten kunnen met al hun internetsores bij ons terecht. Ze kunnen al een fraaie website laten maken vanaf 5 pagina’s die voldoet aan alle technische voorwaarden. Elke website van is mobielvriendelijk en na oplevering eigendom van de klant. Het is dus een eenmalige investering”, licht Kiki toe.

Doe de gratis websitecheck

De SEO specialist biedt ondernemers een gratis websitecheck aan om erachter te komen of hun bedrijfswebsite en de teksten aan alle gestelde regels voldoen. De aanvrager van de SEO scan krijgt een overzichtelijk rapport van de websitetechniek en een analyse van de webteksten met eventuele verbeterpunten.

Aanbod van andere commerciële tekstproducties

Behalve SEO teksten kunnen bedrijven bij Tekstbureau Kiki Koning terecht voor persberichten, folderteksten, flyerteksten, blogartikelen en advertorials. Kijk voor meer info op de websites.

Auteur: Kiki Koning