Het borrelt en bruist
in ons tekstlab

Tekstschrijver SEO diensten Bennekom

Tekstschrijver in Bennekom gezocht voor je marketingteksten? Tekstbureau Kiki Koning is tevens gespecialiseerd in web en SEO. Onze SEO mogelijkheden bieden je alle kansen om reclame te maken voor je onderneming. Je kunt op die manier je omzet tijdelijk of blijvend verhogen. Dit kan onder andere met de bouw van een website of webshop, SEO teksten en zoekmachine optimalisatie. Daarnaast schrijven we reclameteksten voor flyers, folders en advertorials. We werken voor kleine en middelgrote B2B en B2C bedrijven in alle sectoren. Ze doen dagelijks hun voordeel met onze tekstproducten.

SEO opties Bennekom

Heb je het wel gehad met de slechte vindbaarheid van je website? Breng dit karwei onder bij een SEO specialist. Onze tekstspecialist schrijft de SEO teksten die jouw bedrijf nodig heeft om je doelgroep te raken. Met de juiste zoekwoorden op alle pagina’s. Ze voldoen aan de actuele regels van Google en blijven toch prettig leesbaar. We optimaliseren de teksten met geavanceerde SEO software die elk moment actueel is. Afhankelijk van je onderneming kun je gaan voor SEO teksten en optimalisatie of professionele webteksten zonder SEO. Met dit laatste kun je volstaan als jouw opdrachten niet via zoekmachines binnenkomen, maar door bemiddeling van instanties zoals gemeenten. Naast web en SEO leveren we ook andere marketingteksten.

SEO diensten bennekom
tekstschrijver bennekom

Tekstschrijver Bennekom voor aanvullende reclameteksten

Een tekstschrijver of copywriter is de rode draad in het marketingproces door ervoor te zorgen dat alle teksten goed zijn afgestemd op jouw dienst of product en doelgroep. Om de aandacht te vestigen op je bedrijf, zijn krachtige marketingteksten nodig die de verkoop stimuleren. Omdat we graag meedenken met onze klanten, kunnen we nu ook het ontwerp en drukwerk van een tekstproductie verzorgen. Dat is wel zo handig. Commerciële teksten die onze tekstschrijver maakt, zijn onder andere:

 

Onze bedrijfsjournalistiek

Soms heeft een bedrijf behoefte aan journalistieke teksten of vinden ze die een mooie aanvulling op andere reclame-uitingen. In dat geval is bedrijfsjournalistiek een goede ondersteuning. Zo kun je besluiten om een persbericht of nieuwsbericht uit te geven. Schrijf je zelf de tekst hiervoor, maar twijfel je aan spelling en grammatica, dan kun je het stuk bij ons tekstbureau laten corrigeren en redigeren. Je zult ervaren dat je tekst na een tekstcorrectie soepeler loopt en er beter uitziet.

tekstbureau bennekom

Pluspunten van ons tekstbedrijf

Met tekstbureau Kiki Koning kun je lezen schrijven. We zitten hier met 1 belangrijke missie en dat is: jouw omzet verhogen. Daarvoor zijn extra kwaliteiten nodig, waarover we ruimschoots beschikken. We zetten de belangrijkste voor je op een rijtje:

 

 • Professionals met breed kennisgebied
 • Unieke teksten gegarandeerd
 • Meedenkmentaliteit
 • Flexibel
 • Werkt op afstand
 • No-nonsense beleid

Totaalpakket of individueel tekstproduct?

Een tekstbureau dat beschikt over een meedenkmentaliteit is voor de klant meestal prettig. Bij Tekstbureau Kiki Koning resulteerde dit in het aanbieden van totaalpakketten naast losse tekstproducties. Bij een compleet marketingpakket verzorgen wij ook het ontwerp en het drukwerk. Het pakket kun je zelf samenstellen of dit in samenwerking met ons doen. Om je een indruk te geven, stellen we het meest gevraagde pakket aan je voor:

 

 • Nieuwe huisstijl
 • Website met SEO teksten
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Zaaknaamkaartjes
 • Briefpapier met enveloppen
 • Folders of flyers

Onze partners

Wij werken intensief samen met gerenommeerde partners waaronder webbouwers, grafische bureaus en reclamebureaus. Voor het maken van foto’s of video’s hebben we de beschikking over diverse fotografen en videomakers. Een van de voordelen van die samenwerking is dat we daarmee zaken als afwijkende lay-outs of kleurverschillen in een totaalpakket uitsluiten.

Enthousiast geworden? Mail ons tekstbureau voor een vrijblijvende afspraak.