Toekomstgerichte badkamers bij Van Ginkel Showroomshop

We worden steeds ouder en moeten tegenwoordig veel langer thuis blijven wonen. Met bepaalde voorzieningen in de woning is dit heel goed mogelijk. De belangrijkste aanpassing is de levensloopbestendige badkamer. Van Ginkel in Bennekom speelt hierop in met een uniek concept van showroom, doe-het-zelf-afdeling en installatiebedrijf. De klant heeft hiermee de mogelijkheid van laten doen, samen doen of zelf doen.

Vervangen of aanpassen

“Een badkamer gaat gemiddeld 15 tot 20 jaar mee. In het verleden veranderden huiseigenaren hun badkamer pas nadat iemand een van de ledematen brak na een val in het bad. Beter kunnen ze beginnen met kleine aanpassingen vanaf hun veertigste jaar”, benadrukt technisch commercieel medewerker Arjan Hendrikse. Wij vervangen een badkamer door een XXL-douche in één dag. Er kan op die dag zelfs worden gezorgd voor een mobiele badkamer voor de deur. Als de klus is geklaard, kan de eigenaar beschikken over een complete, moderne badkamer met een XXL-douche, beugel en zitje, evenals een thermostaatkraan, lage opstap en een antislipvloer.

3D-ontwerp

Arjan: “Doordat wij onderdeel zijn van Saniteam en dagelijks met dit bijltje hakken, kunnen wij de klant optimaal adviseren en een prachtige, moderne badkamer en toilet realiseren voor een scherpe prijs. Dus geen slagersbadkamer met witte tegels en beugel, want dat wil natuurlijk niemand. We bespreken altijd eerst de wensen en het investeringsbedrag. Aan de hand daarvan maken wij een 3D-ontwerp van de nieuwe badkamer. Die kan de klant ook thuis rustig bekijken”, legt Arjan uit.

Auteur: Kiki Koning