Veilig de winter door met Autobedrijf Van Middelkoop

Steeds meer automobilisten zien het belang van winterbanden in. BOVAG garage Van Middelkoop doet er alles aan om zijn klanten goed voorbereid de winterse wegen op te sturen. Naast het aanbrengen van speciale winterbanden is het van belang om ook een wintercheck te laten uitvoeren.

Minder ongelukken en schade

“Ondanks de relatief milde, maar onvoorspelbare Nederlandse winters is bewezen dat rijden met winterbanden zorgt voor minder ongelukken en blikschade. Wij houden winterbanden elk jaar scherp in prijs, zodat ze voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom zijn wij ook dealer van www.winterbanden.nl en www.velgenshop.nl”, legt eigenaar Mark van Middelkoop uit. Om de banden na de winter veilig op te bergen, kunnen klanten voor slechts € 15.- per halfjaar gebruikmaken van de bandenopslagruimte van het bedrijf.

Gratis wintercheck

“Behalve rijden op winterbanden, is het van belang dat de auto zelf ook in een goede winterconditie is. Daarom krijgen autobezitters van ons een gratis wintercheck cadeau ter waarde van € 19,95”, tipt Mark. De check bestaat uit een algehele controle van onder andere vloeistoffen, bandenspanning, verlichting, remmen en ruitenwissers.

Specialist distributieriemen

Behalve in- en verkoop, onderhoud en reparatie is het autobedrijf gespecialiseerd in het vervangen van distributieriemen van alle merken auto’s. Mark: “Vervangen van een distributieriem is tijdrovend en kan behoorlijk in de papieren lopen. Begrijpelijk dat een autobezitter dit zolang mogelijk uitstelt. Toch is dat niet nodig. Als specialist in het vervangen van distributieriemen zijn wij gemiddeld 30 procent goedkoper dan bij de merkdealer.” Neem voor meer informatie contact op.

Auteur: Kiki Koning