Blogger / blog schrijver gezocht? Wij kunnen helpen

Blog schrijver gezocht? Als bloggen over je bedrijf, product of dienst nog steeds een goed voornemen is, praat dan eens met ons. Misschien heb je al eigen artikelen of delen daarvan op papier staan, maar twijfel je aan je schrijverstalent. Of zit je juist bomvol ideeën die je moeilijk op papier krijgt? Wat je ook weerhoudt, wij zijn er om je te helpen. Je kunt kiezen uit diverse opties om je zakelijke blog succesvol te maken en moeiteloos van nieuwe blogartikelen te laten voorzien. Maak er vandaag nog werk van.

Blog schrijver gezocht voor bloggen over je bedrijf, product of dienst?

Goed geschreven zakenblogs van ondernemers worden door lezers hooggewaardeerd. Naast het verwerven van autoriteit in je branche, kunnen blogartikelen voor een belangrijk deel bijdragen aan het verwerven van meer bezoekers én meer backlinks voor je bedrijfswebsite. Dit doe je door een intro van een blogartikel op de sociale media te plaatsen met een link naar betreffende blog op je website. Dit bericht kun je delen op belangrijke sociale media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en Google plus. Wanneer het goed geschreven artikelen zijn waarvoor interesse is, zullen lezers automatisch zorgen voor backlinks.

blogger gezocht, tekstbureau

Blogger gezocht voor je backlinks?

Bloggen is meer dan een lucratieve manier om klanten te werven. Na de laatste algoritme updates van Google heeft linkbuilding een nog grotere plaats ingenomen in SEO-land. Naast een goede zoekmachine optimalisatie van je website en webteksten dragen backlinks voor een deel bij aan de vindbaarheid van je bedrijfswebsite. Hoe meer links op het internet naar je website verwijzen, hoe belangrijker zoekmachines jouw site gaan vinden. Vooral als er links naar je website voorkomen op sites die zelf een hoge Domain en Page Authority hebben. Om zover te komen, is er blogwerk nodig. Laat je webbouwer daarom snel een blogruimte op je website aanmaken.

blog schrijver gezocht

Bloggen effectieve manier van linkbuilding

Een blog schrijven en publiceren is een van de vormen van linkbuilding. Interessante blogs leveren in korte tijd meer backlinks op dan bijvoorbeeld het aanmelden van je website bij linkverzamelsites. Bovendien hoef je na het delen van je blogartikelen geen link terug te plaatsen. Daarmee bespaar jij jezelf webpagina’s vol retourlinks die de meeste ondernemers enkel zien als websitevervuiling. Bovendien is linkruil sinds een aantal jaren verboden door Google. Gebruik van retourlinks en ook ABC-links kan je zelfs strafpunten opleveren die doorwerken in je zoekmachine posities. En niet alleen dat: denk eens aan alle kostbare tijd die je kwijt bent aan het plaatsen van retourlinks die uiteindelijk worden afgestraft.

Ons mogelijkheden

Bloggen levert jouw bedrijf dus meer op dan je denkt. Hoeveel je aan je weblog wilt bijdragen, bepaal jij. Schrijf je graag, maar komt je tekst minder goed uit de verf, dan kun jij je bijdrage bij ons laten redigeren, corrigeren of herschrijven tot een mooi blog artikel dat van het juiste zoekwoord is voorzien. Geen tijd of zin om te schrijven? Mail ons de belangrijkste punten waaruit het blogartikel moet bestaan en wij schrijven en optimaliseren een artikel dat klinkt als een klok.

Alle obstakels verdwenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.