Freelance copywriter voor digitale direct mailing

Een digitale mailing versturen levert snel rendement. Een freelance copywriter kan je daar het beste bij helpen. Het is een van de doeltreffendste middelen voor je e-mailmarketing. Direct mail heeft veel pluspunten voor verzender en ontvanger. Vooral in combinatie met een gedrukte mail geeft het geweldige resultaten. Bedenk wel dat dit type tekstproductie iets anders is dan een digitale nieuwsbrief. Op het oog lijken ze op elkaar, maar de intentie van beide verschilt.

direct mailing

Verschillen digitale mailing en online nieuwsbrief

Een direct mail is in feite een verkoopcampagne. Jouw boodschap moet je doelgroep tot actie bewegen. Bijvoorbeeld in de vorm van een aankoop, donatie of abonnement. Alleen veel minder nieuwsgericht dan de online nieuwsbrief. Beide vormen van e-mail marketing bevatten tekst en afbeeldingen. Een mailing heeft de volgende voordelen:

 

  • Persoonlijke benadering net als bij de papieren direct mail
  • Aanklikbaar voor een snelle reactie
  • Nauwkeurige en snelle verzending
  • Vlotte en zuivere meetbaarheid van resultaten
  • Lage kosten

Freelance copywriter combineert je printversie en onlineversie

E-mail marketing is een doeltreffend middel. Toch kan het nog beter. Je vraagt jezelf misschien af hoe? Combineer eenvoudig je online direct mail met zijn papieren broertje. Ontvangers vinden dit prettig. Ze lezen de tekst graag nog eens rustig van papier. Kom ze daarin tegemoet. Ze kunnen op elk moment naar de speciale actiepagina’s op je website gaan. Zo benut jouw bedrijf de voordelen van 2 ijzersterke marketingmiddelen.

freelance copywriter

Bruikbaar voor elk doel

Wil je een nieuw product promoten, donateurs werven of verloren klanten bereiken? Een digitale mail werkt probaat. Benut je kans. De ontvanger kan zijn geld maar 1 keer uitgeven. Overtuig hem dus met een persoonlijk gerichte, duidelijke en meeslepende boodschap. De freelance copywriter van Tekstbureau Kiki Koning kan voor jou een daverende digitale boodschap schrijven. Je hoeft ons maar te zeggen wat je wilt aanprijzen en wij verkopen het voor je. Van de eerste hoofdletter tot de laatste punt.

Zin in een krachtige online campagne? Mail ons voor een afspraak.