SEO pakketten specialist

SEO specialist verhoogt de vindbaarheid en conversie van je website. Onze SEO specialist zorgt dat je webpagina’s goed vindbaar zijn in de zoekmachines en hun hoge posities behouden. De SEO pakketten die Tekstbureau Kiki Koning hiervoor aanbiedt, zijn krachtig en doeltreffend. We voeren de zoekmachine optimalisatie uit met geavanceerde SEO software die dagelijks up to date is. Kies bijvoorbeeld voor de Basic bundel die bestaat uit prettig leesbare webteksten met semantische zoekmachine optimalisatie. Dit pakket kun je aanvullen met een van onze SEO onderhoudsabonnementen voor periodiek SEO tekstonderhoud van je website. Liever een pakket op maat? Onze SEO specialist adviseert je vrijblijvend.

Basic pakket

Met ons Basic SEO pakket maak je een goede start. Deze Basic bundel bestaat uit 5 webpagina´s SEO teksten met een SEO optimalisatie voor zoekmachines. Wanneer en waarom zoekmachine optimalisatie voor je bedrijf belangrijk is, lees je hier. Wil je gebruikmaken van onze linkbuildingdiensten of heb je meer webpagina’s nodig? Onze SEO specialist maakt graag een vrijblijvende offerte op maat. Bij de SEO pakketten sluit je tevens een maandelijks onderhoudsabonnement af.

Waarom is SEO onderhoud zo belangrijk?

Het internet is altijd in beweging. Ook op SEO gebied. Hierdoor blijft het noodzakelijk om de SEO van je website periodiek bij te werken. De 3 belangrijkste factoren die van invloed zijn op je posities in de zoekresultaten zijn:

  • marktwerking in jouw branche; komen en gaan van bedrijven
  • concurrenten; zodra concurrerende bedrijven jouw website hebben ontdekt, worden ze actiever in SEO, online reclame en activiteiten op de sociale media.
  • tussentijdse veranderingen in de SEO regels van Google

Veranderingen in 1 of meerdere van deze factoren, zorgen ervoor dat de door jou behaalde posities in de zoekresultaten kunnen gaan fluctueren. Door maandelijks onderhoud van de SEO pagina’s te plegen, kunnen we dergelijke dalingen voorkomen. Onze SEO specialist controleert tijdens deze werkzaamheden tegelijk op de aanwezigheid van nieuwe internetconcurrenten.

Looptijd onderhoudsabonnementen

Onze SEO specialist gaat uitsluitend voor blijvende resultaten. Met tijdelijke hits is jouw bedrijf immers niet lang gebaat. Bovendien zien zoekmachines graag gedoseerde aanpassingen met regelmaat in plaats van veel informatie tegelijk. Daarom is de minimale duur van onze SEO onderhoudsabonnementen 1 jaar.

Vergeet je linkbuilding niet

Als verlengstuk van onze SEO pakketten bieden we je aantrekkelijke linkbuilding met of zonder blogs.
Uiteraard kan onze SEO specialist een interessant maatpakket voor je samenstellen.

Website analyse voor inzicht

Wil je graag op weten welke posities je huidige bedrijfswebsite en die van je concurrenten innemen in de zoekmachines? Vraag een gratis SEO check.

Wil jij ook hoge posities in Google behalen en behouden? Maak werk van je zoekmachine optimalisatie. Stuur een e-mail voor een afspraak.