Gratis website analyse bij SEO bedrijf

Een gratis website analyse geeft inzicht. SEO expert Kiki Koning in Wageningen vindt het belangrijk dat jouw website het ook goed doet op het web. Dat die telefoon vaker rinkelt en je mailbox volstroomt. Met onze gratis SEO check komen alle verbeterpunten naar voren. Pak die kans en verhoog binnenkort ook je verkopen. Ben je de slechte vindbaarheid van je website ook beu? Wil je ook meer omzet genereren op het internet? Maak een vrijblijvende afspraak met ons SEO bedrijf op 06 122 666 23.

Onderzoek belangrijke knelpunten

Tijdens de SEO scan controleren we meerdere punten. Allereerst meten wij de populariteit van je website. Vervolgens onderzoeken we de technische kwaliteit van de site en of die voldoet aan de actuele eisen van zoekmachines. Tot slot kijken we naar de teksten. Aan bod komen structuur, koppen en subkoppen, aanwezigheid en verwerking van zoekwoorden, inhoud en leesbaarheid van de zichtbare tekst. Tot slot nemen we de meta-teksten onder de loep. Al deze onderdelen moeten aan specifieke voorwaarden van zoekmachines voldoen. Pas dan zet je koers naar een betere positie.

gratis website analyse
SEO bedrijf

Website analyse rapport

Als vervolg op de analyse zetten we alle verbeterpunten voor je in een overzichtelijk rapport. Puntsgewijs met een advies hoe jij je bedrijfswebsite het beste kunt laten optimaliseren. Wil je een gratis SEO check aanvragen bij ons SEO bedrijf, lees dan eerst onze blogs over zoekmachine optimalisatie.

SEO check rapport en Google updates

We raden je aan om na een grote Google-algoritme update zo snel mogelijk een gratis SEO site checkup van je bedrijfswebsite of webshop bij ons aan te vragen. Je kunt dan precies zien op welke actuele punten je website tekortschiet en hoe we de vindbaarheid in de zoekmachines kunnen bijsturen. Op handen zijnde ingrijpende Google-algoritme updates worden altijd uitgebreid door de media besproken en komen nooit zomaar uit de lucht vallen.

Weten wat de knelpunten zijn in jouw website? Vraag nu onze gratis SEO scan aan.

SEO check… verbazend verhelderend