Website laten maken Wageningen door ervaren webbouwer

Een website laten maken kan bij Tekstbureau Kiki Koning. Onze websitebouwer bouwt voor kleine en middelgrote bedrijven, verenigingen en instellingen. Doordat de aankopen en verkopen op het internet explosief stijgen, is een professionele bedrijfswebsite met CMS systeem onmisbaar. Een internetsite moet namelijk meer kunnen dan alleen fungeren als zaaknaamkaartje, online folder of uithangbord. Een moderne site informeert, verkoopt en verleidt tot kopen. Bovendien moet deze beschikken over een heldere, goed werkende navigatiestructuur en snel laden. Tekstbureau Kiki Koning biedt jouw bedrijf alle mogelijkheden tegen een vriendelijk tarief.

website laten maken veenendaal
webbouwer
website laten maken wageningen

Websitebouw en de kosten

Bij ons tekstbureau ben je altijd voordelig uit. Je hebt al een fraaie, goed functionerende website vanaf 5 pagin’a. Wil je een website voor je bedrijf of organisatie dan betaal je geen maandelijkse kosten voor het gebruik van het CMS systeem. Je betaalt uitsluitend voor het bouwen en eventuele zoekmachine optimalisatie. Zo kom je nooit voor nare verrassingen te staan.

Webbouwer voor website met CMS systeem

Een websitemaker kan je gedegen adviseren over de onderdelen die jouw nieuwe website nodig heeft. Hoe duur je de bouw van je nieuwe website wilt maken, bepaal je uiteraard zelf. Een belangrijk punt hierbij is dat een website de grootste kans van slagen heeft, als die volledig op zelfbediening is gericht. Net als jij wil de bezoeker zijn ‘zaakjes’ snel kunnen regelen, op elk moment. Ze worden pas klant bij je als ze in rap tempo zaken kunnen doen. Daarom kun je het beste een klantvriendelijke website laten maken met CMS systeem inclusief onderhoudsabonnement. We geven je graag een vrijblijvend advies.

Onderhoud website

Een webspecialist pleegt regelmatig onderhoud aan je nieuwe website. Goed onderhoud is een absolute noodzaak. Om ook dit naar behoren te laten uitvoeren, kan onze SEO webspecialist desgewenst ook de nieuwe updates voor je website installeren. Hiervoor ben je een klein bedrag per maand kwijt. Een goed bijgewerkte bedrijfswebsite is het behoud van de goede werking van je site en beschermt tegen aanvallen door hackers. Ook voor speciale tools zoals plugins kun je prima bij hen terecht. Zo heb je gegarandeerd een professionele website voor een aantrekkelijke prijs.

Wil jij ook een moderne website die aan de eisen van zoekmachines voldoet? Bel ons voor meer info of een afspraak op: 06 – 122 666 23.