SEO scan voor inzicht

Ben je de slechte vindbaarheid van jouw website beu? Wil je ook meer omzetten op het internet? Doe dan de gratis SEO check. Tekstbureau Kiki Koning vindt het belangrijk dat jouw website het ook goed doet op het web. Dat die telefoon vaker rinkelt en je e-mailbox volstroomt. Met onze website analyse komen alle verbeterpunten naar voren. Pak die kans en vergroot binnenkort ook je omzet.

Wanneer is een SEO scan gratis?seo scan

Voor de website analyse betaal je vooraf eenmalig 75 euro. Als je na ontvangst van het uitgebreide rapport besluit om de verbeterpunten door Tekstbureau Kiki Koning te laten doorvoeren, brengen wij dit bedrag op de eindfactuur in mindering. Dat is voor jou mooi meegenomen.

SEO check wat houdt dat in?

Tijdens de SEO scan kijken wij naar meerdere zaken. Allereerst meten wij de populariteit van je website. Vervolgens onderzoeken we de technische kwaliteit van de site. Voldoet deze wel aan de actuele eisen van de zoekmachines? Tot slot kijken wij naar de teksten. Aan bod komen de structuur, de koppen en subkopjes, verwerking van keywords, inhoud en leesbaarheid. Tot slot nemen wij de META-teksten onder de loep. Al deze onderdelen moeten aan de specifieke voorwaarden van de zoekmachines voldoen. Pas dan zet je koers naar een betere positie.

Website analyse, rapport SEO scan binnen 48 uur

Als vervolg op de website analyse zetten wij alle verbeterpunten voor je in een overzichtelijk rapport. Puntsgewijs met een advies hoe jij je bedrijfswebsite het beste kunt laten optimaliseren. Kijk vóór de aanvraag van een SEO scan ook op onze pagina over zoekmachine optimalisatie.

SEO check rapport en de Google updateswebsite analyse

Wij raden je aan om na elke grote Google-algoritme update zo snel mogelijk een website analyse van je bedrijfswebsite of webshop bij ons aan te vragen. Je kunt dan precies zien op welke actuele punten jouw website tekortschiet en hoe wij jouw vindbaarheid in de zoekmachines kunnen bijsturen.

Weten wat de knelpunten zijn in jouw website? Vraag nu onze gratis website analyse aan.


SEO check... verbazend doeltreffend